Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyükbaş hayvan Çiftliğinde dışkı atıksuyu arıtma ıle ilgili bilgiler gerekiyor . katı atıkları kompost haline getiriyorlar sıvısını arıtması istenıyor.
Arkadaşlar;
Forum üzerinden maille bilgi alışverişi yasaktır. Konuşmalarınızı özel mesaj yoluyla yapınız. Ya da bilgilerinizi paylaşın ihtiyacı olan faydalansın. Bu forum bilgi paylaşımı içindir.
Et Kombinesine danışmanlık yapıyorum ve kesim atıkları ile ilgili sorun yaşıyorum. Bu atıkları hangi tesisler alır özellikle kan için ne yapabilirim. Rendering tesislerinin kullandığını biliyorum ancak kabul edecek tesis bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Muharrem Bey, elinizdeki çalışmayı forumda paylaşmanız mümkün müdür? Bu konu ciddi problemler içermekte malum, paylaşımlarınız birçok problemin çözüm süreci açısından önemli olacaktır. İyi Çalışmalar.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.