Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben aşağıdaki formu oluşturdum . danışmanlığa gittiğimde elle , ilgili yerleri doldurup imza kaşe yapıp , bir nüsha firmada bir nüsha bende kalacak şekilde yapıyorum.
Aylık değerlendirme tutanağı ve iç tetkik raporu yeni formatları yayınlanmış ve onları kullanmak mecburiymiş ama bu formatları bulamadım
bilgisi olan var mıı??
Günaydınlar,
Aylık takvimde (sistemde) yer alan firma saha ziyaret tarihi gelmeden satıldı ise ve aynı zamanda unvan değişikliği oldu ise değişmeden önceki firmanın aylık değerlendirme formunu nasıl hazırlamalıyım? Ya da hazırlamam gerekmez mi? Yeni unvanlı firmaya da eçbs de sistem olarak kayıt yapıp çevre görevlisi atandıktan sonra mı hazırlamalıyım? ?
Yeni firmaya geçiş ne zaman yapıldıysa, o tarihten itibaren zaten gidemiyorsunuz maalesef. Sözleşmeniz otomatik olarak fesih durumuna geliyor. Dolayısı ile ortada Aylık Değerlendirme Tutanağı tutmanızı gerektirecek firma kalmamış oluyor. ?
İl Müdürlüğüne firmanın faaliyetlerine son verdiği için ".../05/2019 tarihi itibariyle danışmanlık faaliyetlerine son verildiğini" belirten bir dilekçe sunabilirsiniz. Yeni firmanın EÇBS kaydını yaptıktan sonra sözleşmesini yükleyip; normal işlemlerinize devam edebilirsiniz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.