Atik ambalaj sistem onayi

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar
atık ambalaj bıldırımlerımız gönderildi onay beklıyor yazıyor. onaylamaları için il çevreye dosya halınde sunmam gerekir mi?
aradaığımda net cevap vermıyorlar. atama olsunda gidip il çevrede çalışıp tüm sorunları çözsem:)))

Üyeler Görebilir
beyanları dilekçe ile vermeniz ile beyanların onaylanması arasında ilişki yoktur. bilgilendirme dilekçelerinin çoğunun nereye gittiğini il çevredekiler bile bilmiyor.
Ambalaj beyanlarınızın ve belgelendirmelerinizin onaylanması için ayrıca dilekçe ile il çevreye başvurun. başka türlü sonuç alamanız çok zor

Üyeler Görebilir
@Oğuz Üçevli
Oğuz bey, buradaki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne örnek veriyorum 2015 yılının ocak ayının ambalaj beyanı yapılmıştır. Gereğinin yapılmasını arz ederim diye sadece dilekçe veriyoruz. Diğer şehirlerde de böyledir. Benim anlatmak istediğim bu :)

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi diğer şehirlerde de öyledir diye umuyorum.Çünkü il çevredekiler illere göre çok farklı davranıyor. :)) Tek düzen işlemiyorlar herkes kendı bıldıgını yapıyor. Buda sıkıntı yaratıyor. Dediğiniz şekilde dilkeç verecem bende:)

Üyeler Görebilir
@Evrem Yeşil
@Evrem Yeşil tabi her şehirde müdürlükler farklı işleyebiliyor ve aslında bakanlık buna bir düzenleme getirse çok iyi olacak. Mesela tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi için bazı şehirlerde imza sirküsü istenirken burada istenilmiyor. Bize de çok iş düşüyor. Herşeyin hayırlısı:)