Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erdem CESURhocam merhaba torba filtre derken filtrepresi mi kastediyorsun daha önce çamur susuzlaştırıcı olarak böyle bişey duymadım açıkcası varsa görselini paylaşabilirsen bende öğrenmiş olurum ona göre yardım etmeye çalışırım
Erdem CESURçalışma prensibini biliyor musunuz? yani bende ilk defa görüyorum ve açıkcası öğrenmek istiyorum. belt press ya da filtre press gibi bir çalışma prensibi yok sanırım.
Nuri KartalYurtdışı kaynaklı gelen bir şartnamede vardı. Bende ilk defa denk geldim, kimyasal arıtma çıkışı flokülant eklenmiş çamurlu suyu torbalarla süzdürüyor. Biriken çamur torbalardan zamanla ya temizleniyor ya da torblar değiştiriliyor.
Erdem CESURHemen hemen anladım ama bu sistemin çamuru çok susuzlaştıracağını düşünmüyorum çünkü bir sıkıştırma sistemi yok gibi görünüyor. Sistemde çamurdan su yer çekimi kuvvetiyle süzülüyor sanırım. sistemin çamuru susuzlaştırma oranı ne acaba?
Erdem CESURçöktürme havuzuna filtre torbası eklenmesi gibi bir şey anladığım kadarıyla ama çamurun kendi kendine süzülmesi oldukça uzun sürecektir tabi başka bir işlem yapılmıyorsa çamur debiniz ne kadar sistem bunu karşılayabilecek mi
aliozel27İletmiş olduğunuz görselde herhangi bir başka şey yok belki motorla hava da basılması ve hava basıncı ile suyun süzülmesi olabilir. Benim tamamen mesleki bir bilgi olarak merak edip sordum. İlgi, alaka ve yardımınız için teşekkür ederim
Nuri Kartalbende ilk kez böyle bişey duydum ve duyduğum andan itibaren neymiş diye araştırıyorum şöyle bişey buldum egesis firmasında bulunuyormuş @Erdem CESUR bu firmayla görüşün isterseniz
Erdem CESURçok teşekkür ederim hocam dediğim gibi daha önce çamur susuzlaştırmada böyle bir sistem kullanıldığını bilmiyordum İbrahim beyde var mı bilmiyorum ama sorarsanız yardımcı olabilir
İbrahim Kaplan
0555 245 53 45
Erdem CESURen son thermomed firmasındaydı ama oradan ayrıldı fakat nereye gitti bilmiyorum dediğim gibi kendisinde olmasa bile sizi birilerine yönlendirecektir
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.