Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arifeeeoradaki kapasite kismiyla ilgilenen kimse olmadi bu zamana kadar. zaten o bölüm sonradan eklendi. bence sorun olmayacaktir ama siz yine de çevre müdürlüğünde ilgili memura bir danısın.
ArifeeeAtık Yönetim Uygulaması => Yeni Sorun Bildir => Sorun Kaynağı: "Sistem" => Konu: " Sehven Atık Beyanı" => Sorun : Sehven yapılmış atık beyanında düzeltmenin yapılabilmesi için 2024 yılı atık beyanının güncellemeye açılması.." => Dosya: " sorunu gösterir ekran görüntüsü veya il müdürlüğüne yazılmış dilekçenin imzalı halinin yüklenmesi" ... SORUN BİLDİR ile işlemi sistem üzerinden tamamladıktan sonra İl Müdürlüğünü arayıp ilgili birimle telefonla görüşme sağlaman yeterli olacaktır. (Aramanın sebebi işlemin hızlı ilerlemesi için) .
Atık Yönetimi Yönetmeliği'nin "kapsam" konu başlığını incelediğiniz zaman şu ifade yer almaktadır;
Bu Yönetmelik; Ek-4 atık listesinde verilen atıkları kapsa. Ek-4 listesine baktığınız zaman 15 01 kodlu ambalaj atıklarını içerdiği için proses sonucu oluşan ve lisanslı firmalara verdiğiniz tehlikeli, tehlikesiz ve ambalaj atıklarını sisteme bildirmeniz gerekir.
Olgaç Sürmelihindi2011 den beri danismanlik yapiyorum. tehlikesiz atıkların beyanını hiç yapmadım, tehlikesiz sayılacaksa sadece 20 01 08 koduyla yağ tutuculardan kaynaklanan posaların beyanını yapıyorum o kadar. 100 kere denetim geçirdim hiç sorun yaşamadım.
Olgaç Sürmelihindipeki tehlikesizlerin beyanını yaparken D/R kodu olarak ne giriyorsunuz? tehlikesiz atık kapsamındaki lisans başvurularında D/R kodu seçilmiyor ayrıca lisansta da yazmıyor.
* Atık yönetimi yönetmeliği;
MADDE 4 : d) Atık: Üreticisi veya fiilen elinde bulunduran gerçek veya tüzel kişi tarafından çevreye atılan veya bırakılan ya da atılması zorunlu olan herhangi bir madde veya materyali,
MADDE 4: ğ) Atık listesi: Ek-4’te verilen listeyi,
Ek-4 atık listesinde ambalaj atıklarının olması sebebiyle, bu tür atıkların yerden sevkiyle ilgili elinizde miktar ve doküman varsa bildirmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Merhaba arkadaşlar atık beyanına karışık belediye atığı beyanı eklemek istediğimde Bursa Büyükşehir Belediyesi D5 tesis numarası 133602 çıkmıyor listede beyanı tamamlayamıyorum ? Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Mert_keskinMerhaba Bursa Büyükşehir Belediyesi Yenikent Katı Atık Deponi Sahasının neredeyse 2 sene önce lisansının süresi bitti ve yenilenmedi. Bu sebeple de beyanda çıkmıyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.