Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@MeryeM Mutlu@Olgaç Sürmelihindi
Program kullanıcılarından
ekonomik işletmeler, yetkilendirilmiş kuruluşlar ve havaalanları yeni programa
atikambalaj.csb.gov.tr adresinden kullanmakta oldukları kullanıcı kod ve şifreleriyle giriş
yapabilecektir.
İl müdürlükleri, belediyeler ve belediye birlikleri online.cevre.gov.tr
adresinden kullanmakta oldukları kullanıcı kod ve şifreleriyle giriş yapabilecektir.
Lisanslı işletmeler ise il müdürlüğünden online.cevre.gov.tr adresinden “ambalaj bilgi sistemi” nin
açılmasını talep ederek online.cevre.gov.tr adresi için kullandıkları kod ve şifreleriyle
programa erişim sağlayabileceklerdir.
Ben formu salı günü bakanlığa verdim ve şuan atikambalaj.csb.gov.tr den eski kullanıcı adım ve şifrem ile giriş yapabiliyorum.. (atık ambalaj sisteminde kullandığım kullanıcı adı ve şifre) beyanları da doldurup gönderebiliyorum
benim sistem güncellemeye girmeden önce girdiklerim vardı, onlar duruyordu ben giremediklerimi ekledim ve faturalarını da yükledim şimdi gönderdim. gönderildi/onay bekleniyor yazıyor @Evrem Yeşil
formu ben de salı verdim. atikambalaj.csb.gov.tr ye eski ad ve şifre ile giriyorum eski bildirimler var ama bildirim doldurma yeri yok,yada göremiyorum.....
giriş paneli kısmında aylara ve yıllara göre yaptığınız veya yapmanız gereken bildirimler gözüküyor. firma bildirimleri başlığı altında. bildirim yapacağınız ayı seçip ordan ekleyebiliyorsunuz @MeryeM Mutlu
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.