Ambalaj atiklari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan A.samet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar;
ben tat firmasında yeni işe başladım çevre görevlisinin tat firmalarında neler yapar bunları ögrenebilirmiyim.

Üyeler Görebilir
lisansınız var mı ?

varsa eğer aylık ve yıllık raporları hazırlar. İşçilere eğitim verir. Ambalaj atığı sistemine giriş yapar ve aylık tonaj miktarlarını girer. ;) Yönetmelik okumanda fayda var ;) Şimdiden hayırlı olsun :)

Örnek formatlar bakanlığın sitesinde mevcuttur. İndirebilirsin

Üyeler Görebilir
evet lisansımız var
-aylık degerlendirme raporu
-iç tetkik ve personel egitimi
-atık yönetimi
-endüstriyer atık yönetimi planı
bu raporlarımı hazırlayacaz aylık ve yıllık

Üyeler Görebilir
belediye ile anlaşmamız yok şimdilik sizde bunları hazırlanmış örnegi mevcut mu acaba gönderebilirmisiniz?

Üyeler Görebilir
Günaydın bende 3 haftadır Tat çalışanıyım bu bahsedilen iç tetkik ve aylık değerlendirme raporlarını danışmanlık yaparken danışmanı olduğum firmalar için hazırlıyordum ancak kendi tesisim için neler yazmalıyım bi fikrim yok hazırladınız mı daha önce ?

Üyeler Görebilir
Formatları biliyorum çok defa hazırladım ama kendi firmam için neler yazabilirim yani lisansımız zaten var dolayısıyla lisans amaçlı faaliyetlere dair yazacak birşey yok tesis rutin çalışmasına devam ediyor daha öncede hazırlanmamış aylık değerlendirme ve iç tetkikler onun için ne yazabilirim bilmiyorum açıkcası

Üyeler Görebilir
Teşekkür ederim, bu arada İSG kapsamında yapmamız gerekenler var mesela ve sonuç olarak her ay muhakkak o deftere birşeyler yazılıyor, yerine getirilenleri aylık değerlendirmeye dahil etmelimiyim

Üyeler Görebilir
bizim tesisimiz 4 yıllık bi tesis bu süre içinde 4 adet iç tetkik olması lazım ama yok bunun yaptırımı ne olur denetlemede bilginiz varmı.