Ambalaj Atığı geri Kazanım, Tehlikesiz atık geri kazanım

Üyeler Görebilir
Ambalaj Atığı geri kazanım ve tehlikesiz atık geri kazanım tesislerine çevre görevlisi gereklimi ?
Bu tür lisansa sahip tesisler danışmalık firmalarla çalışmak zorundalar mı?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar bir tesisim için tehlikesiz atık geri kazanım ve ambalaj atığı geri kazanım lisans başvurusu yapacağım

Eski yönetmeliğe göre lisans başvurusu kapsamında;

Ambalaj atığı geri kazanım için, geri dönüşüm sonunda elde edilen ürünün standardına ve ürünün satışına uygunluğuna ilişkin izin belgesi (TSE den alınacak olan)

Tehlikesiz atık geri kazanımı için, Teknik Yeterlilik Raporu ve Kütle denge tablosu hazırlanacaktı,

01.11.2014 te yürürlüğe girecek yeni yönetmelikte yanlış anlamadıysam sadece teknik uygunluk raporu var. TSE belgesini aldık ama kütle denge tablosunu daha hazırlamama gerek yok herhalde değil mi?

Üyeler Görebilir
@Tuğçe Özcan
Tuğçe kolay gelsin. Nasılsın. Sen kütle denge tablosunu hazırla. Ben kendim bir excel formatı oluşturdum istersen sana göndereyim. O formata göre hazırlarsın ve sen her ihtimale karşı hazırda bulunsun.TSE içinde gerekli bilgiler var sana gönderebilirim istersen.

Üyeler Görebilir
Olgaç Bey merhaba, gördüğüm kadarıyla bu konuda buraların en yetkin ve etkin elamanı sizsiniz :) Sizden bişey rica etsem benim görev yaptığım tesiste geçmişe yönelik Ek.8 beyanları yapılmamış. (çevre izni 2013 temmuza ait) ozamana kadar bir tek kütle-denge yapılmış onlarada hiç aşina değilim. öncelikle geriye dönük Ek.8 için beyanı yapmamız gerekecek sanıyorum. bununla ilgili bilginiz dokümanınız varsa paylaşırmısınız?

Üyeler Görebilir
araya bi soru sorarak giriyorum ama lisanslı tat firmasında yeni işe başaldım çevre görevlisi bu firmalarda neler yapar hangi belgeleli hazırlamak zorunda yardımcı olursanız sevinirim.