Üyeler Görebilir
Arkadaşlar ben 2.5 yılı aşkın denge çevre müh. su arıtma tekn. san.tic.ltd.şti de saha mühendisi olarak çalıştım . Adanada mühendis piyasası denen iğrenç bir "mühendis tanımı" var. Çukurova mezunları ile ilgili dedikodular , diğer eski mezun çevre mühendislerinin egolu tavırları ( benim çalıştığım firma sahibi dahil ) , çok iş az para yöntemleri , işten çıkarılan veya çıkan mühendisin arkasından konuşmak , yalan yanlış bilgiler savurmak vs vs vs. Başkalarının ekmeğiyle oynamak , adana çmo adasına takılıp ordan elde ettikleri çevreyle firmaların iş peşinde koşturması ( işsiz olanlar için demiyorum , firma sahipleri (birkaçı) . Adana'da bir düzendir gidiyor zaten bu dediklerim . Adana'daki çoğu deneyimli veya deneyimsiz mühendis asgari ücretin 200-300 tl üstünde çalışmaya mecbur kalıyor . Benim gecem gündüzüm yoktu sürekli yollarda şantiyelerde , eski bir araç , güvensiz bir iş yeri , ekonomik krizi fırsat bilip işten çıkamaz ama sömürürüz mantığıyla hakkının verilmemesi . Yani İstanbulda ,İzmirde , Ankarada , Bursada , çalışan arkadaşlarım çalıştıkları ortamların gayet kaliteli olduğunu söylemekteler. Acaba Adana çok büyük görünüp sadece boş bir kalabalık mı ? Ya da bunun nedeni başka birşey mi ?
En son başımdan geçen ve denge çevre müh işten çıkmamın , kafamda bitirmemin nedeni , düzensizlik - dedikodu- şahsıma ait aracın habersiz kullanılması (bozulup , ücretin benden kesilmesi ) , şirket sahibinin (ÖZCAN KUMCU) sürekli egolu konuşmaları vs vs . Bu bir utançtır ADANA için . Bunun sebebi ne acaba ?
En son başımdan geçen ve denge çevre müh işten çıkmamın , kafamda bitirmemin nedeni , düzensizlik - dedikodu- şahsıma ait aracın habersiz kullanılması (bozulup , ücretin benden kesilmesi ) , şirket sahibinin (ÖZCAN KUMCU) sürekli egolu konuşmaları vs vs . Bu bir utançtır ADANA için . Bunun sebebi ne acaba ?