AAT - Tesis Sorumlu Eğitim Videoları ve Dökümanlar Hk.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Merhaba ,

Halihazırda çoğu arkadaşımızın katılmış olduğu eğitimlerde bulunan Videoları ve PDF Dökümanları (A grubu dökümanları sınıflara göre ayırılmış bir şekilde ) bu başlık altında tüm meslektaşlarımızın yararlanması için ve güzel bir döküman havuzu olması için konuyu editleyerek paylaşacağız.

İlgilenen arkadaşların konuyu takipte kalması yeterlidir.

Konu ile ilgili video ve pdflerin paylaşımında yardım ve emeklerinden dolayı @Cem Yılmaz ve Burak Gül arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim :)

İlgili videolarda tek bir link iletilmiştir. A grubu videoları aşağıda iletilen programa göre tümünü kapsadığından dolayı program baz alınarak ilgili grubun videosunu ayrı ayrı indirebilirsiniz.

Not: Eksik veya sorunlu videolar için konu başlığı altında iletebilirsiniz.

Evsel
Evsel Modüller Videosu
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Endüstriyel
Endüstriyel Modüller Videosu
1607086751761.png

1607086658674.png

Son düzenleme:
Üyeler Görebilir
Eğitimlere ait PDF'ler, her sınıf için ayrı ayrı birleştirilerek tek PDF halinde bu mesaj altından sunulacaktır. Arka sayfalarda kalmaması için rez alıyorum.

Evseller
A Sınıfı Evsel Modüller PDF'i
B Sınıfı Evsel Modüller PDF'i
C Sınıfı Evsel Modüller PDF'i
D Sınıfı Evsel Modüller PDF'i

Endüstriyeller
A Sınıfı Endüstriyel Modüller PDF'i
B Sınıfı Endüstriyel Modüller PDF'i
C Sınıfı Endüstriyel Modüller PDF'i
D Sınıfı Endüstriyel Modüller PDF'i

Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Eğitim Videoları elinde olan var mı? yada paylaşan var mı?

Üyeler Görebilir
Merhaba,

Belge almaya hak kazananlar için bundan sonraki süreç hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Nasıl alacağız belgeyi?

Üyeler Görebilir
Merhabalar;
AAT tesis sorumlusu sınavı tekrar olacak mı? Bilginiz var mı? A belgesi için sınav zorluğu ne derece? Sizce sınav ne zaman olur? şimdiden çalışmam gerekir mi? 7 günlük eğitim yeterli oluyor mu?

Üyeler Görebilir
Merhabalar
Kimlik kartını alan oldu mu bana henüz ulaşmadı ?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
atıksu tesis sorumlusu eğitimleri izlenmiyor sistem 20 kasımda kapacaak %100 tamamlamayanlar sınava giremiyor diyor ancak eğitimler hala açılmadı bi bilgisi olan var mı

Üyeler Görebilir
Merhabalar,
Bazı arkadaşlar danışmanlıkta çalışırken baktıkları firmanın arıtma tesisi olduğundan dolayı sözleşmeyi yükleyip c veya b sınıfı belge sınavına girdiklerini duydum. Doğruluk payı var mı ? Bu şekilde d sınıfından değil üst sınıftan başlayan oldu mu ?

Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
ecem__Merhaba,

Sadece sözleşme yüklemek yetmiyor. Sözleşmede atıksu artıma tesisinin işletilmesine dair ibare istemekle birlikte, duyurulardaki "Resmi Yazı" formatına da firmadan kaşe-imza istiyorlar. Ayrıca sizden de o dönem danışmanlık firmasında olduğunuza dair SGK dökümü. Bu dokümanları sağlayabiliyorsanız üst sınıfa girmenize izin verildi.