2016 kpss tahmini netler

Üyeler Görebilir
@Fatih12
Çoğu kişi 100 neten bahsediyor,eğer dedikleri gibi yaptılarsa bu yıl tahmin etmek çok zor olur:/

@f.merve
İnşallah:( çok emek verdim..ama puanlar çok yükselebilir,yükselmesede alım olur mu ki:(

Üyeler Görebilir
Arkadaslar merhaba bu sene 2014 deki gibi saka yapar gibi 2 alım olmasını istemiyorsak yeni gelen bakanımızı ki kendisi belediyeci ve avukat.. mevzuata karsı bilincli olma ihtimaline güvenerek duzenli olarak tek bir hastag ile twitter facebook instagram gibi ağlardan surekli duzenli paylaşımlarda bulunmalıyız.. Bir an once orgutlenelim.. benim de 34 gy 46 gk.. Cevre mühendisleri olarak kaderimizi kabullenmiş ve cevre görevlisi sertifikası altında mesleğimizin hor görüldüğü bir zamanda hep beraber olmalıyız.. unutmayın sen eksiksen bir kisi eksiğiz..

Üyeler Görebilir
Dostum herkes sana katılır eylem kendini gösterme amaçlı birşey için somut adımlar olmalı bak mesela bizim oda düzenli kahvaltı düzenliyor :D sonra çevre mühendisliği niye böyle :)

Üyeler Görebilir
O zaman beyin fırtınası yapalım.. Bir grup açalım ya da hali hazırda bunu başlatmış olan arkadaşlarla iletişime geçelim.. Bu kadar mağdur olup bu kadar sessiz kalan bir mühendislik yok.. Pamuk fikirler beyinlere.. :) yazın konuşalım..