Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugün saat 16:30 Osym tarafından Kpss 2016 sonuçları açıklanıyor.Sınava girmiş meslektaşlarımın emeklerinin karşılığını alarak sonuçlanır sınav sonuçları umarım
80 üstü puanları alıp , atanamama endişenizi gördükçe , iyi ki hazırlanmamışım diyorum... Çünkü emeklerinizin karşılığını alamıyorsunuz , hepiniz için üzgünüm arkadaşlar
Arkadaşlar branş sıralamaları sizce ne Zaman açıklanır ve kasım atamalarına kadarki süreç Nasıl oluyor? Bilgisi olan arkadaşlar bizleri aydınlatabilirler mi acaba?
Arkadaşlar ayrıca atanmak istiyorsak twitter dan bakan a mesaj atmaliyiz sürekli. .. 2014 puanı ile 60 tane alim oldu sanırım ... siz düşünün artık. ..
@Sevil Atila
Branş siralamalari oatb sonucu açıklanır ken sanirim
@Enise A.
İnşallah bu sene atanirim.Teşekkürler.
2014 te 81.5 puanla branş ta 403. Olmuştum.
@evrim anladım teşekkür ettim. Benim de puanım 86,45 bakalım branşta kaçıncı olacağız? Benim ilk atamada umudum yok belki ikinci atamada atanabilirim diye umuyorum
Ben de son atamada da olsa atanirim inşallah diyordum
Bu puan ise yarar umarım. .. Bu puanlar 2014 te kaçıncı Sıradaydi branşta acaba?
Birisi 86 puan ile 86. İdim yazmış ama ne kadar doğru.
İnşallah iyi bi sıralama gelir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.