Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siteye girebildin degil mi ? , Alt domain açmışlar ve alt domainlere www siz girilmesi gerekiyor . cevremuhendisleri.net / alt domain olarak örnegin murat.cevremuhendisleri.net gibi . Saygılar.
Biliyorum hocam, sağol. Teşekkürler tekrar
Ben sadece i yazıp enterlıyordum eskiden giriş giriş yapılıp kayıtlı olduğu için. Dikkat etmiyordum linke pek. Giriyor şu an
Resmi Gazete Tarihi: 10.09.2014 Resmi Gazete Sayısı: 29115 Çevre İzin Ve Lisans Yönetmeliği' ne istinaden Geçici Faaliyet Belgesi Başvurusunda yüklenen ortak belgeler bölümü revize edilmiş..Artık daha az evrak yükleyeceğiz
Geçici Faaliyet Belge başvurusunda "Red nedeni ile yeniden başvuru" eklenmiş fakat yüklenmesi gereken belgelerde red nedeni ile yenileme dekontu da istiyor bu nedir?
ÇEVRE İZİN VE LİSANS YÖNETMELİĞİ
Geçici faaliyet belgesinin iptali
MADDE 13
(3) Geçici faaliyet belgesi başvurusu reddedilen veya geçici faaliyet belgesi iptal edilen işletmeler; bir defaya mahsus olmak üzere, reddedilen veya iptal edilen başvuruya ait her bir çevre izni veya çevre izin ve lisans konusu için 19 uncu madde uyarınca belirlenen belge bedeli kadar ödeme yaparak tekrar müracaatta bulunur.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.