Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ötl'leri lisanslı bir firmaya verdik. Ve ötl'lerin bulunduğu toprakta lastik izi kaldı. Bu toprak o izden dolayı kontamine olmuş atık sınıfına girer mi? o toprağı bertaraf ettirebilir miyiz?
Ne kadar detaycısınız Kendi fikrim, bence böyle birşeye gerek yok.
Ama atık ara depoladığınız alanı sızdırmasız bir yer yaparsanız, yani beton zemin üzerinde muhafaza ederseniz hem yönetmeliklere daha uygun olmuş olacaktır, hem de kontamine toprakla uğraşmazsınız
pek sıkıntı etmişsiniz durumu..o kadar ciddi değil merak etmeyin..kontamine atık sınıfına girmez yani...bizde de 500'e yakın atık lastik var..biz de vermeyi planlıyoruz. siz ÖTL'leri verirken ücret ödediniz mi veya aldınız mı...hazırlıklı olalım diye soruyorum..
Öncelikle site yönetimine geçmiş olsun.
Bünyemizde 75 e yakın atık lastik bulunmakta. Lasderle konuşmalarım sonucu lastikleri alamayacaklarını söylediler. Çünkü lastiklerimizin çoğu büyük çaptaki lastikler bu sebeple firmaların bu büyüklükteki lastiklere işlem uygulayamadıklarını dolayısıyla lastiklerimizi alamayacaklarını söylediler. Böyle bir problemle karşılaşan olduysa nasıl sonuçlandırdı yardımcı olur musunuz?
Biz niğdedeyiz Suha Bey buraya kadar gelip alamaz sanırım bir sürü maliyet firmaya. Osman Bey Lasderin bölge firmalarından 2 siylede görüştüm fakat bir sonuç alamadım. Küçük lastikler alınıyormuş sadece büyükler elimizde kaldı.
@N. Nazlı Ergun lastikleri bedelsiz alıyorlar ama bence tüm bölgelerle görüşmenizde fayda var. Gerçi lastik gönderiminde ben sürekli sorun yaşıyorum ama mecburuz da o malesef.
@celalettin türkmen size yardımcı olacaktır diye tahmin ediyorum @N. Nazlı Ergun ayrıca konyada faaliyet gösteren barutçular firmasıylada görüşebilirsiniz.
@N. Nazlı Ergun geldiklerinde özellikle uatf düzenlemelerine dikkat edin hatta mümkünse de lastik adedi yazdıklarında kg olarak da yazdırın yoksa sonrasında sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Teşekkür ederim @Aybike Sarıçiçek Hanım sonuç alamazsam barutçularla da iletişime geçeyim.
Aynen konuşmada uatf yi ben teslim alııcm haberleşelim diye belirttim. Ama kg olarak yazdırmak hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim bilgilendirme için @Yasemin Kocabey .
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.