İyi Günler Arkadaşlar,
Danışman firmada çalışıyorum, yeni protokol imzaladığım firmanın 6 adet tesisi önceden kaydedilmiş, firma kullanıcı adı parola ve şifresi alarak, geçersiz tesisleri iptal ettim. Böylece hem de bayadır açamadığım, sorun yaşadığım kütle denge uygulamasını halletmiş oldum fakat yeni bir sorun ile karşılaştım. Firma kullanıcı bilgileri ile giriş gerçekleştirdiğim zaman diğerlerini iptal ettiğim için sadece 1 adet tesis gözüküyor. Tesis tüm atık beyan işlemlerini iptal ettiğim tesislerin birisinden gerçekleştiriyormuş. Ama geçerli çevre lisansı (kütle denge uygulamasının gerçekleşebileceği uygulama) iptal etmediğim tesis de gözüküyor ve atık beyan formu uygulaması burada da var fakat yapılmış olan beyanlar gözükmüyor. Tüm beyanlar seçeneğini tıkladığmda herhangi bir şey çıkmıyor, hatta hiç birşey çıkmıyor :/
İptal etmiş olduğum tesise ait şifre ve kullanıcı adı ile giriş yaptığımda (online.cevre.gov.tr adresi üzerinden ), orada tüm beyanlar gözüküyor. fakat aktif olan tesiste (iptal etmediğim tesis) herhangi bir atık beyanı gözükmüyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve sizlerden yardım bekliyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.
Saygılar...