Çevre izinleri portalı - sorun!

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar. Sizin de farketmiş olacağınızı düşünüyorum. Portalda belge görüntüleme işlemi sırasında yaklaşık bir haftadır sorun yaşanıyor. Birkaç farklı bilgisayarda denedim hep aynı hatayı aldım. Javayla ilgili bir sorun mu acaba? Ne yapılabilir bir fikri olan varsa sevinirim.

Çevre İzin Portalı Hata.png

Üyeler Görebilir
@pinarozgen
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

İnternet sitesine girerek sayfada java deposu adında bir tablo göreceksiniz. Çevre Bakanlığı yazan yere tıklayarak indirebilir ve kurabilirsiniz. Tabi önce java dosyasını tamamiyle bilgisayarınızdan kaldırmalısınız. Umarım düzelir.

Üyeler Görebilir
@Tarık Durmuş

bende denedim fakat, belgeyi açmaya çalıştığımda sayfa sorun yaşıyor..yeniden aynı sayfa açılıyor.

Üyeler Görebilir
@Gül CAN
Javayı bilgisayarınızdan tam olarak silmeden yüklemiş olabilirsiniz. Javanın yüklü olduğu klasörü tam olarak sildiğinizden emin olun. Sonra yeniden yüklemeyi deneyin. Umarım düzelir. Ben sorun yaşamıyorum.

Üyeler Görebilir
@Gül CAN
Explorer'da denediğimde benim de aynı şey oldu. Fakat Chrome'da sorun yaşanmıyor. Bir de öyle deneyin isterseniz.

Üyeler Görebilir
@pinarozgen
bilmiyorum, bende ikisinden de açılmıyor. mevcut java ayarlarını da kaldıramıyorum zaten. hata verip duruyor..

Üyeler Görebilir
@pinarozgen
ben de genelde chrome'da sorun yaşıyorum. hatta sürekli sorun yaşıyorum. ama explorer'da sıkıntı çekmedim.

Üyeler Görebilir
@Gül CAN
ben de çevre görevlisi belgemi görüntüleyememiştim. 15 gün uğraştım. zannettim ki daha çıkmadı herhalde. meğer 2 günde çıkmış.....evet ya chrome'da ben de ciddi sıkıntılar yaşadım. bir kaç gün sonra arkadaş explorer kullan dedi ben de anca öyle görüntüledim. yani bir kaç yol denemek lazım

Üyeler Görebilir
arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım internet explorer java uygulaması geldiğinde sayfa yeniledi. cromede ise firma seçemedim hiçbir işlem yapılmıyordu. bilgisayarımdaki java uygulamasını kaldırdım daha sonra
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
sayfadaki java ve adope acrobat reader kurulumunu yaptım sorun düzeldi.