Çevre izin ve lisansı uygulamalarında karşılaşılan sorunlar - cihan tatar

Üyeler Görebilir
@esras

rica ederim, bilgi paylaşdıkça büyür.. faydalı olmasına sevindim.. ilk eğitim grubundaydım ben.. sanırım bu aralar 2. kur eğitim de başladı..

iyi çalışmalar..

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar TAT firması olarak GFB işlemlerini başlattım.Başvuru formunda işletmenin iktisadi faaliyet alanını soruyor.(NAcE kodu). bu kod kapasite raporunda yazıyor ama ana faaliyet alanı seçeneklerinden hangisini seçmem gerekiyor?? TAT a uygun olanı bulamadım bir türlü.yardımcı olursanız sevinirim..

Üyeler Görebilir
Merhaba Arkadaşlar,
Bir konuda acilen yardımınıza ihtiyacım var. Özel bir firmada çevre mühendisi olarak çalışıyorum ancak bu hafta Cuma günü işten ayrılacağım. Çevre izinleri sürecinde işleri yürütebilmek adına firmanın CEO'sundan vekalet aldım. Bu vekalet işi bırakırken yasal anlamda sorun çıkarır mı? Ya da firma çalışma süremi uzatma hakkına sahip midir?
Selamlar.

Üyeler Görebilir
merhabalar ;
çevre izni aldığım işletmede , izni aldıktan kısa bir süre sonra firmada isim değişikliği yaşandı. çevre iznimde isim değişikliği ile ilgili il çevre müdürlüğü ile görüşüp belge yenileme başvurusu yapıldı. ticaret sicil gazetesi ve yeni belge ücretinin yatıldığına dair dekont yüklendi. ancak aynı belge, farklı bir belge no ile eski isim olarak tekrar sisteme yüklendi. çevre bilgi sisteminde aynı vergi numarası old için , maliye bakanlığından bilgileri güncelle yaptığımda yeni isim ile görebiliyorum ama işlemi yapamıyorum hata veriyor.
sorunumla ilgili yardımınız bekliyorum arkadaşlar..

Üyeler Görebilir
@Celal Mahmut Kurt

Aynı alan içerisinde ve entegre olarak faaliyet gösteren bir tesis ise, çevre etkileri kümülatif olarak değerlendirilmekte ve bu sebeple tek bir GFB başvurusu yapabilirsiniz. Bu konuda için bağlı olunan ilin çevre ve şehircilik müdürlüğü veya daha da etkini bakanlığımızdan yazılı görüş alabilirsiniz.

Sizin durumunuz bu şekil demi?