@hakancihan
Öncelikle sn. hakancihan ;
yüzde 99 eski sistemden yani TABS sisteminden kalma bir kullanıcı adınız var ve bu sebeple tesis kaydı o zamanlar yapılmadığı için tesislerim kısmında ilgili tesisinizin kaydı görünmemektedir. Yapacağınız işlem şu, bir dilekçe yazıp, dilekçede ilgili kullanıcı adınızı da belirtip atıyorum "atıksu arıtma tesisleri bilgi sistemi"nin şu kullanıcı adımıza eklenmesini talep ediyoruz... vs gibisinden yazıp il müdürlüğüne gönderin.
@Esra Alıç
Öncelikle sözüm meclisten dışarı siz danışmanlar/çevre görevlileri tarafında da hatalar var. Misal bazı firmaların maillerini portal üzerinden otomatik mail gittiği için bazen gereksiz/spam vs kutucuklarına düşüyor mail, kişi de yana döne il müdürlüğünü arıyor benim şifrem gelmedi. Gereksiz kutucuğuna baktınız mı dediğimde hmm cevabını alıyorum
Her neyse sonuç itibariyle mail kutunuzun tüm kısımlarına dikkat edin.
@ecenil
bu işin o kadar çok çözümü var ki bu il müdürlüklerinin bundan haberi mi yok bilmiyorum ki
1)il müdürlüğü sizin şifrenizi göremez ama kullanıcı adınızı görür.
2)kullanıcı adı belli ise o kullanıcı adı her türlü kolaylıkla aktif edilebilir.
3)il müdürlüğü, firma kullanıcı işlemleri kısmından ilgili firmayı ve tesis kaydını bulup kendisi geçici şifre oluşturabilir. ve geçici şifreyi size söyleyip siz de o şifreyle giriş yaptığınızda 8 haneli yeni bir şifre güncellemesi uyarısıyla, yeni bir 8 haneli şifre oluşturup yolunuza devam edebilirsiniz.
4)yine şifre yenileme denen şahane bir uygulama var. bu uygulamayı kullanarak sizin vereceğiniz bir mail adresine yeni şifre gönderebilir.
bu kadar çok yöntem var iken nasıl böyle "cern deneyi" havası veriyorlar yaptıkları işe ilginç