Üyeler Görebilir
Konu Sahibi
Öncelikle iyi günler dilerim. Arkadaşlar ben bir zamandır Mayıs ayındaki İSG uzmanlığı sınavı için kursa yazılmayı düşünüyorum. Ancak kafama takılan birkaç konu var ve sizlerden bilgi rica ediyorum. Geçen gün forumda açılan konulardan birinde; yeni yönetmelikle beraber İSG konusunda artık her mühendisin kendi alanında hizmet vereceğinden bahsedilmişti. Hatta bununla beraber Çevre Mühendislerinin İSG konusundaki çalışma alanının daraldığından ve İSG konusunda Çevre Mühendisi istahdımının yok denecek kadar az olacağından bahsediliyordu. Şimdi kuerların fiyatı hepinizin bildiği oldukça yüksek. Açıkçası ben bu parayı veripte sertifikayı aldıktan sonra elimde patlamasından çok korkuyorum. Açıkçası yeni yönetmeliğe göre tam olarak Çevre Mühendislerinin çalışma konuları nelerdir ve bu saatten sonra bu sertifikayı almaya değermi ? Yani bu sertifikayla bir Çevre Mühendisi iş yaparmı, kursa verilen para ne kadar sürede kendini karşılar bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum arkadaşlar çünkü bayağı arada kaldım. Şimdiden teşekkür ediyorum.