• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Valilik tespit raporu hakkında

• Konuyu başlatan Anonim (4b57)
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim (4b57)

Merhaba. Hava emisyon konulu çevre iznimiz yenilenecek. Başburuya geç kaldığımız için süreç başa döndü. İl müdürlüğü uygunluk yazısı için denetime gelinecek. Ancak valilik tespit raporu bu olayın neresinde? Çünkü bizim 2020 tarihli. Bu raporunda yenilenmesi gerekiyor mu? Tekrar mı alınmalı? Emisyon konulu başvurularda kullanılacakmış ama yönetmelik eklerinde başvuru belgelerinde göremedim. 2020 tarihli olanla da işlem yapılabilir mi? Yenilenecekse il müdürlüğü uygunluk yazısından önce mi yenilenecekti acaba?

Dilekçe valiliğe veriliyor ve valilikten mi denetime geliyorlar? Yoksa il müdürlüğünden mi cem bey?. Şimdi il müdürlüğü uygunluk denetimimizi bekliyorum bu hafta gelecekler. Aynı anda dilekçe verip valilik tespit raporunu mu halletmeliyim? Yoksa İl müdürlüğü uygunluk denetimi geçtikten sonra mı halletmeliyim?

Cem bey şöyle bir dilekçe örneği buldum.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
bu örnekte eklere GFB eklenmiş. Henüz gfb'miz yok. Uygunluk yazısı sonrasında gfb'ye başvurduktan sonra olacak. Kafam karıştı GFB olmadan da dilekçe gönderebilirim o zaman bu durumda değil mi?