• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

unvan ve vergi numarası değişikliği

Elif Türkyılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
GÜRSOY GERİ DÖNÜŞÜM
Arkadaşlar merhaba;

Ambalaj atığı toplama ayırma tesisi olan x firması ; lisansı 2021 mart ile sonlanacaktır.

Geçen sene 2019/08 da başka bir ismiyle x firması y firmasına dönüşmüştür. Yani yeni gazete çıkmıştır.Vergi numarası , şirket ünvanı değişmiştir.
Buna istinaden şuan 2020/03 olarak lisans konusunda Y Firması olarak izlememiz gerek yol nedir?
Bu arada y firmasının çed muafıyeti /Aski kanal bağlantı raporu/itfaiye raporu alınmıştır.

Merhaba arkadaşlar, benim bir şahıs firmam şirkete döndü, çevre iznini yenilemek için eçbs de devir işlemlerini yaptım. şimdi firmamla yeni sözleşme yaptım, sözleşmeyi yüklerken yeterlik kısmında vergi nosunu yazınca ve ekleyince eski vergi nosuna ait bir tesis daha çıkıyor. eskinin de yeninin de çkn noları aynı. Yani tek vergi noya iki adet tesis çıkıyor, birini silince diğeri de siliniyor. dolayısıyla tek tesis ek2 olmasına rağmen iki tesis çıkıyor ve 2 puanımızı kaplıyor. eizin ve eyeterlik e mail attım dönmüyorlar. Yardımlarınızı bekliyorum

Müşerref Özbakıril müdürlüğü anlamıyor ya da uğraşmak istemiyor, bakanlığa sor diyor. Bakanlıkta eminim Mehmet Gürsoy bunu çözer ama ona da telefonla bağlamıyorlar mail atın diyorlar maile dönüş yapmıyor. Devirlerde 90 gün içinde devri gerçekleştirin diye madde koyarken iyi hoş ben 60 gündür bu sorunumu çözemedim. Siz nasıl çözdünüz?