@TaytekPlatform Öncelikle ithamlarınızla başlayalım. Onay için gelen mesajlarınız "bana" düşmüyor, yönetimin farklı dallarına düşüyor. Sizin ceza yeme sebebiniz, kullanım koşullarında açıkça yazıyor. Linki şudur:
Kullanım koşulları
Hatta yeterince açıklayıcı şekilde de belirtmiştik size, her konuya girip "web sitemiz budur girin oradan bulun" şeklinde izinsiz/istenmeyen reklam şeklinde yorum yapmayın diye. Belli ki sözlerimizi umursamadınız ki böyle bir ceza ile karşı karşıya kalmışsınız.
Gelelim ikinci konuya:
"Konu ile ilgili firmamızın ve bertaraf/ geri dönüşüm tesisimizin bakanlıkça onaylanmış yazıları mevcuttur."
Bu ibare bana ait değil, size ait. Siz burada bertaraf ve geri dönüşüm firması olduğunuzu belirtmişsiniz. En azından yazdığınız bu yönde? Şimdi neden web sitenize girip başka firmaları arasın insanlar? Çünkü üçüncü konu da buraya geliyor. Bunun için zaten Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sitesi var. Kendi sitenize backlink kasıp, diğer yandan da komisyon yemek için burada bu tarz davranışlar sergilemenize ben değil, hiçbir yönetim üyesi izin vermeyecektir.
Bu kurallar herkes için geçerlidir, bana ya da size ya da herhangi bir üyeye karşı ayrıcalık tanınmamaktadır. Şimdi yazdıklarınızı tekrar gözden geçirmenizi, tutarsızlıklarınızı fark etmenizi diliyorum.
Birkaç saat içerisinde yazdığımız tüm bu mesajları sileceğim çünkü gereksiz yere forumu meşgul ediyoruz. Gidip de 18 aylık konulara "atığınızı alırız ama web sitemize girip firma aramanız lazım" şeklinde bir daha yönlendirme yapmazsanız sevinirim.
İyi çalışmalar.