Sayın @Üyeler
Yeni bir eğitimle karşınızdayız. Eğitimleri tek tek alabileceğiniz gibi daha uygun fiyata paket olarakta alabilirsiniz. Eğitim sonunda QSI tarafından katılım sertifikası verilecektir.
Eğitim Tarihleri:
Saat Aralığı: 09.30-16.30 arası (Tüm Eğitimler)
Eğitim Lokasyonu: Microsoft Teams üzerinden tamamen online
Ödeme Talimatı: Eğitime katılmak isteyen üyelerimiz aşağıda yer alan ilgili aşağıda bağlantısı verilen ön kayıt formunu doldurduktan sonra; kurumsal üyelerimiz isim soyismi ve firma bilgilerini, şahıs olarak katılacak üyelerimiz isim soy isim, TC kimlik numarası, adres bilgilerini [email protected] adresine göndermesi gerekmektedir. Firma tarafından fatura kesilecek ve fatura üzerinde belirtilen IBAN hesabına ödeme yapılması istenecektir.
Ön Kayıt Linki:
Eğitim İçeriği
Sürdürülebilirlik Tanımı, Sürdürülebilirlik Kalkınma Hedefleri
Yeni bir eğitimle karşınızdayız. Eğitimleri tek tek alabileceğiniz gibi daha uygun fiyata paket olarakta alabilirsiniz. Eğitim sonunda QSI tarafından katılım sertifikası verilecektir.
Eğitim Tarihleri:
Eğitim Adı | Süresi | Tarih | Ücret |
---|---|---|---|
Sürdürülebilirlik Tanımı, Sürdürülebilirlik Kalkınma Hedefleri | 1 Gün | 27 Mayıs 2024 | 1500TL+KDV |
ISO 14064-1 Sera Gazı Emisyonlarının Kuruluş Seviyesinde Hesaplanması ve Organizasyonel Sınırlar | 2 Gün | 28-29 Mayıs 2024 | 3200TL+KDV |
ISO 14067 Sera Gazları Ürünlerinin Karbon Ayakizi Hesaplaması ve Hesaplama Yöntemleri | 1 Gün | 30 Mayıs 2024 | 2000TL+KDV |
ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Uygulama Eğitimi | 1 Gün | 31 Mayıs 2024 | 2000TL+KDV |
Yukarıdaki Tüm Eğitimleri İçeren Paket Eğitim | 5 Gün | 27-31 Mayıs 2024 | 7800TL+KDV |
Saat Aralığı: 09.30-16.30 arası (Tüm Eğitimler)
Eğitim Lokasyonu: Microsoft Teams üzerinden tamamen online
Ödeme Talimatı: Eğitime katılmak isteyen üyelerimiz aşağıda yer alan ilgili aşağıda bağlantısı verilen ön kayıt formunu doldurduktan sonra; kurumsal üyelerimiz isim soyismi ve firma bilgilerini, şahıs olarak katılacak üyelerimiz isim soy isim, TC kimlik numarası, adres bilgilerini [email protected] adresine göndermesi gerekmektedir. Firma tarafından fatura kesilecek ve fatura üzerinde belirtilen IBAN hesabına ödeme yapılması istenecektir.
Ön Kayıt Linki:
Eğitim İçeriği
Sürdürülebilirlik Tanımı, Sürdürülebilirlik Kalkınma Hedefleri
- Sürdürülebilirlik nedir?
- Sürdürülebilirlik: Adım adım kılavuz
- Türkiye'nin sürdürülebilirlik kalkınma hedeflerinde son durum
- Raporlama sınırları
- Sera gazı kategorileri
- Sera gazı emisyonlarının hesaplanması
- Sera gazı kalite yönetimi
- Sera gazı raporlama faaliyetleri
- Tahsisat yönetimi
- Ürün karbon ayakizi çalışmasında etki değerlendirmesi
- Ürün karbon ayakizi raporu
- ISO 50001 Enerji yönetim standard temel gereklilikleri
- Enerji politikası, amaçlar.hedefler, yetkinlikler ve enerji planlamasının yapılmasına ilişkin grup çalışmaları
- ISO 50001 Enerji yönetim sistemi belgelendirme aşamaları
Son düzenleme: