• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Şubelerde münferit çevre mühendisi nasıl oluyor?

A

Anonim (10f5)

herkese hayırlı günler,

çalıştığım fabrikanın 2 adet şubesi var ve 2 si de izin yönetmeliği ek-2 listesinde olacak.

fabrikalar aynı sokakta ve karşılıklı adresler farklı.

ben çevre mühendisi olarak 2 şubede de münferit çevre mühendisi olarak çalışabilir miyim?

yardımlarınızı rica ederim.

Merhabalar,
Bir konuda sizlere danışmak istiyorum.

Ben tam zamanlı olarak Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği EK-2 listesinde yer alan bir işletmede çevre mühendisiyim. Aynı adreste bulunan fakat farklı bir işletmemiz var. Bu işletme Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği EK-1 veya EK-2 listesinde yer almıyor. Benden önceki çevre mühendisi diğer işletmenin de atık beyanlarını yapıyormuş. Bu işletmeye ben atamamı yapamadım. Biliyorum yapılmaması gerekiyor fakat nasıl ilerlemeliyim bu konuda bilemedim? Herhangi bir atama yapılmadan ya da danışmanlık alınmadan atık bildirimlerini yapmamız mümkün mü?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Nisan CerenNisa Hanım Merhaba,

Ben de sizinle aynı durumdayım. Ama biz iki tesis için de danışmanlık alıyorduk. Danışman firmayı bırakırsak eğer Ek-1 veya Ek-2' de bulunmayan tesiste kimseyi yetkilendirmeden firmada sizin gibi tek çevre mühendisi olarak çalışabiliyoruz öyleyse değil mi? Bu konuda bir sorun yaşadınız mı? İl Müdürlüğünden bana bakabileceğimi söylediler ancak forumdaki yazılar nedeniyle kafam karışmış durumda.