Sıfır atık belgesi alma yükümlülüğü
MADDE 16 – (1) Sıfır atık yönetim sistemini kurmakla yükümlü EK-1 listedeki yerler, 17 nci maddede tanımlanan süreç doğrultusunda temel seviyede sıfır atık belgesi almak zorundadır. Diğer yerler ise talep etmeleri halinde temel seviyede belge almak için müracaatta bulunabilir.
(4) İçerisinde birden fazla kurum, kuruluş ve işletme barındıran ve ortak bir yönetimi olan bina ve yerleşkelere, içerisindeki tüm kurum, kuruluş ve işletmeleri kapsayacak şekilde seviyesine uygun tek bir sıfır atık belgesi düzenlenir. Ancak, organize sanayi bölgeleri ile havalimanları içerisindeki kurum, kuruluş ve işletmeler talep etmeleri halinde ayrıca münferit belge müracaatında bulunabilirler.
Organize Sanayi Bölgesinde yer alan işletme ÇED EK-1 veya ÇED EK-2 listesinde yer alıyorsa sistemin kurulması ve Temel seviye belge alma yükümlülüğü kapsamında sorumluluğunu Organize Müdürlüğüne mi devretmiş olarak kabul etmek gerekir? Ayrı mı, Almalı
Müdürlük personeli; Organizede plana dahil iseniz belge alma yükümlülüğünüz yok, plana dahil değilseniz ayrı olarak müracaatta bulunacaksınız diyor. Plan olarak kastedilen tam olarak nedir, AYP mi?
Organize sanayi bölgeleri ve havalimanlarının yükümlülükleri
a) Sınırları içerisinde sıfır atık yönetim sisteminin planlanması, kurulması, uygulanması ve izlenmesine yönelik gerekli koordinasyon ve işbirliğini sağlamakla,
b) Sıfır atık yönetim sistemine geçiş süreci de dahil olmak üzere, mevcut atık yönetim hizmetlerinin sıfır atık yönetim sistemine entegre edilmesine yönelik planlama yapmakla, sınırları içerisindeki tüm kurum, kuruluş ve işletmelerin bu plana uymasını sağlamakla,
yükümlüdür.