@p.culha
Atık Toplama, Taşıma ve İşleme Tesislerinin Yükümlülükleri
MADDE 12 – (1) Atıklarıntoplanması ve taşınmasıfaaliyetinde bulunanlar ile atık işleme tesisleri;
a) Tüm faaliyetlerinde bu Yönetmelikte belirtilen genel esaslara uymakla,
b) Sıfır Atık Bilgi Sistemine kayıt olmakla ve bu Yönetmelik kapsamındaki faaliyetlerine ilişkin olarak istenen bilgi ve belgeleri sisteme kaydetmekle,
c) Kendi faaliyetleri özelinde sıfır atık yönetim sisteminin kurulması ve uygulanmasında bina ve yerleşkeler için belirlenen hükümler doğrultusunda ek-1 listede tanımlanan sürece uymakla,
ç) Sıfır atık yönetim sistemi dahilinde kullanılan tüm araç ve ekipmanlarda sıfır atık logosunu kullanmakla,
d) Atıkların toplanması, taşınması ve işlenmesine yönelik maliyet analizi yapmakla ve hizmet tarifelerini ilgili tüm taraflarla paylaşarak duyurmakla,
e) Sıfır atık yönetim sistemi kuran yerler ile yapılacak hizmet protokollerini Sıfır Atık Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirmekle ve hizmete ilişkin tüm süreçte bu sistem kullanmakla,
yükümlüdür.
Bu kısımdan mı bahsediyorsunuz? Normalde Tat'lar için Sıfr atık bilgi sistemine kayıt yoktu şimdi var görünüyor sanırım doğru mu