hakanmaden
Kayıtlı Kullanıcı
- Firma
- OYAK

İş hayatına hazırlanan arkadaşlar adına yardımcı olacak nitelikte, çalışmaya devam edenler için ise öğrenecekleri yeni programlar sayesinde de gelişimlerine yardımcı olacağını düşündüğüm birkaç programı paylaştığım blog yazım;
Adobe
Toplamda 14 kadar uygulaması var. Bu yazımda sizlerle aktif olarak kullandığım ve iş hayatımdaki süreçlerime entegre olan 6 temel uygulamayı paylaşıyor olacağım.
- Belge
- Fotoğraf
- Tasarım
- Video ve Ses
Toplamda 68 uygulaması bulunan Google Drive’da daha çok benim için öne çıkan iş amaçlı kullandığım 10 uygulamayı paylaşmak istiyorum. Olabildiğince tüm çalışmalarımı google drive araçları üzerinden gerçekleştirmeye çalışıyorum ki çalışmalarıma dilediğim noktadan ulaşabileyim ve paylaşabileyim. Tabi onedrive da farklı bir seçenek ama ben biraz daha drive tarafındayım.
- Eriş
- Bağlan
- Oluştur
Toplamda 44 uygulama gibi büyük bir içeriğe sahip Office 365’in birkaç programını çok sık kullanıyoruz. Fakat işlerimizi o kadar kolaylaştıran ve farklı bir özellik katan programlar var ki paketimiz elvermediği için belki haberdar değildiniz. işte bu yazımda 22 tanesini ele alıp tanıtmak istedim. Ekip yönetimi, proje yönetimi, uzaktan çalışma, entegrasyon vs. gibi bir çok ihtiyacı tek başına karşılayabilecek güce sahip 365.
- Toplantılar
- Sosyal ve İntranet
- Gelişmiş Analiz
- E-Posta ve Takvim
- Microsof365 Uygulamaları
- Dosyalar ve İçerik
- Görev Yönetimi
Yararlı olması dileğiyle.