Reşit olan kimseyi çocuk gibi değerlendirmemeliyiz, insanlar belli yaşa kadar üslup eğitimi almamışlarsa maalesef negatif algılanır ve negatif yanıtlar alabilir. Amaan yapıp ne yapacaksın olanlar da kişisel bir şey o yine foruma bağlı değil insanların enerjilerine göre. İdeallerimizi başkalarının sınırlarında tutarsak başarılı olamayız tabi ki. Herkesin başarı kriterleri de farklıdır. Kişisel bir şey sorulmuş, kişisel yorumlar yapılmış tabi burada olur olmaz gibi ama dönüp baktığımda arkadaşın okuyunca cahilliğinin gideceğinin ama rahatsız edici üslubunun baki kalacağını algıladım. Meslek de öğrenilir, dil de öğrenilir, para da kazanılır. Kendi ekibimde önem verdiğim şey üslup, yaklaşım ve istektir. İnsan seçiyorum ben, ekibimdeki bir kişi 1 ayda yapabilecek duruma geliyor belki diğeriyle 6 ay uğraşıyorum ama yolda 1 ayda faydalı olandan vazgeçebiliyorum, istemiyorum etik değerleri uymuyorsa mesela. Diğerine daha çok zaman ayırıp daha çok yönlendirip ideal meslektaş ve çalışma arkadaşı yaratıyorum ki boynuz da kulağı geçiyor öyle olunca bence. İyi ki de geçiyor.