• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Motat beyanı

Bayram Yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar 2024 tesisin beyanı verecegim fakat kafa takılan bir konu hakkında bilgi rica edecegim. Tesisimizin moydem belgesi mevcut fakat tesiste yağ değişimi yapmadığımız için şimdiğe kadar hiç bildirim yapmadık paylaşağım ekran görüntülerinde olaşan yağ makine bakımlarından kaynaklanıyor kaf karışmasın diye belirtmek istedim. 2024 böyle bir durum olmadı ve boş beyan verecktim. Fakat moydem 9 lt stok girdisi gözküyor biz böyle bildirim yapmadık ve zaten ssiteme her girdiğimde 1400 gündür beyan vermiyorsunuz diye uyarı alıyorum buna ragmen bu stok neden gözüküyor. Son olarak KD kapsamnın çıkar KD kapsmana al var stokların karşında basınca çıkıyor bunda oda çıkmıyor sebebi nedir.

Ekli dosyalar

• moydem stok.jpg
    moydem stok.jpg
    137.5 KB · Görüntüleme: 31