• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kitap Metcalf and Eddy Wastewater Engineering Treatment and Reuse

ww.png
Metcalf and Eddy, "Wastewater Engineering: Treatment and Reuse (4th Ed.)"
McGraw-Hill Science/Engineering/Math | ISBN: 0070418780 | March 26, 2002 | PDF | 1848 pages
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Kitabın önizlemesine
soldaki kapak fotoğrafına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Metcalf-Eddy.zip
    838.1 KB · Görüntüleme: 4,456
fatih bey çok teşkkr edrm daha sizin kadar bilgi donanım yok halen ögrenciyim ama faydası olacagına inanıyorum..

Kitabın ingilizcesini okuldayken kütüphaneden alıp çalışırdım ara sıra. Az biraz ingilizcem varsa çevre mühendisliğiyle ilgili kısımlarını bu kitaplara borçluyum diyebilirim. Türkçesinde problemler olması muhtemel. O nedenle öğrenci arkadaşlara tavsiyem, hem bu kitabı fakat bundan daha önce Introduction to Environmental Engineering kitabını edinip yavaş yavaş sözlük eşliğinde çalışmaları. Ben okuldayken kitapları komple bitiremedim ama o zaman yaptığım çalışmanın ne kadar etkili olduğunu şimdi daha iyi anlayabiliyorum.

@superjax

Türk mühendisleri kendilerini geliştirebilseler keşke de, kitabın orjinalini (ingilizcesini) okuyup anlayabilecek ingilizce seviyesine ulaşabilseler.

Arkadaşlar kitap için teşekkürler, tam da bu kitap lazımdı, aradığım gibi buldum :) her zamanki gibi, teşekkürlerrr

Ben de aynı nedenle Türkçesini kullanmak istemedim, en yakın zaman da kendime edineceğim zaten şimdilik acildi biraz sadece.
Bilgi için teşekkür ederim.

@syntaxerror

Excuse me. We could't share books on page cause of copyright.

tüh ben 200tl civarında para ödedim pandora kitabevine ödemeseymişim iyiymiş.
well i have payed about 100 u.s. dollars to the pandora bookstore recently, i wish i could fly :)

@aydinbasaran
cümlede iznin olursa redaksiyon yapcam: Türk mühendisleri kendilerini geliştirebilseler keşke de, kitabın orjinali Türkçe olsa ve diğer dillere çevrilmesi içindeki yeni teknolojiler sebebi ile zorunlu olsa

ODTÜ'nun bookstoreunda 72tl. Genel de dönem başında yok satıyor ama ara dönemde gidip alınabilir. Hem çok büyük paralarda ödemeye gerek yok.

elinizde bu kitaptan var mı arkadaşlar türkçe olsa süper olur yoksa da ingilizce de olur azar azar çeviririz artık.
Hazardous Waste Management

kitabın çevirisini yükleyen arkadaşın dönüş yapmasını rica ediyorum birkaç sorum olacaktı

sorularınızı sorun cevaplayacak birileri çıkabilir buyrun sorularınızı alayım demezler vakit kazanmış olursunuz