Sayın @Meslektaşlar
Karbon emisyonları konusunda kariyerini ilerletmek yada fırsat yakalamak isteyen üyelerimize özel harika bir eğitimler karşınızdayız. Eğitim sonunda gerçekleştirilecek sınavda iyi performans gösteren katılımcılar QSI `ın birbirinden tecrübeli çalışanları ile birlikte bir doğrulamada pratik yapma fırsatı bulabileceklerdir.
Eğitim Konusu: Kurumsal Karbon Ayak İzi Baş Doğrulayıcı Eğitimi (Staj İmkanlı) (Exemplar Global Onaylı)
Eğitim Tarihi: 20,21 Ocak 2024
27,28 Ocak 2024
3 Şubat 2024
Saat Aralığı: 09.30-17.30 arası
Sınav Tarihi: 3 Şubat 2024
Eğitim ve Sınav Lokasyonu: Microsoft Teams üzerinden tamamen online
Eğitim Ücreti: 8,500 TL + KDV (10,200 TL KDV DAHIL)
Sınav Ücreti: 1,500 TL + KDV (1,800 TL KDV DAHIL)
Ödeme Talimatı: Eğitime katılmak isteyen üyelerimiz aşağıda yer alan ilgili ön kayıt formunu doldurduktan sonra; kurumsal üyelerimiz isim soyismi ve firma bilgilerini, şahıs olarak katılacak üyelerimiz isim soy isim, TC kimlik numarası, adres bilgilerini [email protected] adresine göndermesi gerekmektedir. Firma tarafından fatura kesilecek ve fatura üzerinde belirtilen IBAN hesabına ödeme yapılması istenecektir.
Eğitim İçeriği
Ön Kayıt Linki:
Karbon emisyonları konusunda kariyerini ilerletmek yada fırsat yakalamak isteyen üyelerimize özel harika bir eğitimler karşınızdayız. Eğitim sonunda gerçekleştirilecek sınavda iyi performans gösteren katılımcılar QSI `ın birbirinden tecrübeli çalışanları ile birlikte bir doğrulamada pratik yapma fırsatı bulabileceklerdir.
Eğitim Konusu: Kurumsal Karbon Ayak İzi Baş Doğrulayıcı Eğitimi (Staj İmkanlı) (Exemplar Global Onaylı)
Eğitim Tarihi: 20,21 Ocak 2024
27,28 Ocak 2024
3 Şubat 2024
Saat Aralığı: 09.30-17.30 arası
Sınav Tarihi: 3 Şubat 2024
Eğitim ve Sınav Lokasyonu: Microsoft Teams üzerinden tamamen online
Eğitim Ücreti: 8,500 TL + KDV (10,200 TL KDV DAHIL)
Sınav Ücreti: 1,500 TL + KDV (1,800 TL KDV DAHIL)
Ödeme Talimatı: Eğitime katılmak isteyen üyelerimiz aşağıda yer alan ilgili ön kayıt formunu doldurduktan sonra; kurumsal üyelerimiz isim soyismi ve firma bilgilerini, şahıs olarak katılacak üyelerimiz isim soy isim, TC kimlik numarası, adres bilgilerini [email protected] adresine göndermesi gerekmektedir. Firma tarafından fatura kesilecek ve fatura üzerinde belirtilen IBAN hesabına ödeme yapılması istenecektir.
Eğitim İçeriği
- ISO 14064-1:2018 Standardı doğrultusunda Kurumsal Karbon Ayak İzi kapsamının anlaşılması
- ISO 14064-3 Standardı kapsamında Sera Gazı Beyanlarının Doğrulanması ve Onaylanması süreçlerinin anlaşılması
- ISO 19011:2018 Standardı kapsamında Denetim Süreçleri ve Kapsamının anlaşılması
- Mühendislik yada Fen Bilimleri fakültesi lisans programlarından mezun olmak
- En az 1 yıllık iş deneyimine sahip olmak
- Eğitim ve sınav ücretinin yatırıldığına dair dekont
- Diploma fotokopisi
Ön Kayıt Linki:

Son düzenleme: