• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Kli̇ma suyunun kullanimi hk.

Şilan Bağcı

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Tekstil fabrikası
merhabalar,
tesiste oluşan klima suyunun güneş enerji panellerinde yıkama amaçlı kullanmayı düşünüyoruz . bunun için yumuşak su olması gerekiyor ve PH parametresine baktırmayı düşünüyorum ama değerlendirme yaparken sonucu neye göre kıyaslama yapacağıma bilemedim . SKKY deki eklere baktım ama bu başlık altına hangisi girer değerlendirmeyi neye göre yapabilirim bilemedim , yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar,
Atık akü suyunu hangi firmalara verebilirim acaba?
Bildiğiniz bir firma var mıdır?
İstaç ile konuştum ancak kendileri almıyorlarmış.
Konu hakkında bilginiz var ise yardımcı olabilir misiniz? @Cem Yılmaz @Olgaç Sürmelihindi
Teşekkürler.

Önceki cevapları görüntüle…
Şilan BağcıGüneş enerji panellerini temizlemek için düşük iletkenli sular tercih edilir, sistemin etkilenmemesi adına panel üzerinde yıkama olarak max iletkenlik değeri 4 mikrosiemens olan suları tercih etmeniz tavsiyem olur. Yıkama sonrası oluşacak atıksuyu arıtma tesisisiniz var ise oraya alıp değerlendirebilirsiniz yada kanal bağlantı izniniz var ise atıksu kanalına verebilirsiniz.