Emin İnce
Kayıtlı Kullanıcı
- Firma
- T.R.B ÇEVRE DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK TEMİZLİK HİZM.ve TİC.LTD.ŞTİ
Arkadaşlar merhaba. Bugün bakanlığın ilgili birimi, önümüzdeki merkezi atama için sadece 4 çevre mühendisi talebinde bulunulduğunu söyledi. Böylece bakanlık 2018 yılı için merkeziden sadece 4 çevre mühendisi almış olacak, toplamda ise 2-3 tane de KİT'lerden talep olursa 7-8 çevre mühendisi 2018 merkezi atamalarda atanmış olacak.
2018/1 1 çevre mühendisi Et ve Süt Kurumu
2018/2 4 Çevre ve Şehircilik + 2-3 KİT (belki)
Not: Memurlar.netten bir meslektasimizin yazisidir
Arkadaslar bu bilgi kesinmidir bilmiyorum ama bildigim tek sey 2018-2020 atamalarinin bundan farksiz olmayacagidir. Bunun icin ciddi sekilde birlik olmamiz lazim ve ciddi sekilde etkinlikler duzenlememiz lazim. Ben whatsapp ya da facebookta konuyla ilgili grup acmayi dusunuyorum. siz meslektaslarimin fikrini almadan acmak istemedim yanliz . Fikirlerinizi yazarsaniz ona gore hareket ederiz
2018/1 1 çevre mühendisi Et ve Süt Kurumu
2018/2 4 Çevre ve Şehircilik + 2-3 KİT (belki)
Not: Memurlar.netten bir meslektasimizin yazisidir
Arkadaslar bu bilgi kesinmidir bilmiyorum ama bildigim tek sey 2018-2020 atamalarinin bundan farksiz olmayacagidir. Bunun icin ciddi sekilde birlik olmamiz lazim ve ciddi sekilde etkinlikler duzenlememiz lazim. Ben whatsapp ya da facebookta konuyla ilgili grup acmayi dusunuyorum. siz meslektaslarimin fikrini almadan acmak istemedim yanliz . Fikirlerinizi yazarsaniz ona gore hareket ederiz