Öncelikle cv'nin değerlendirilmesini istemen bence iyi bir şey, çünkü cv bir çalışan adayıyla iletişime geçmeden önce o aday hakkında bilgi alınabilecek tek kaynak ve ilk izlenimi yaratacağı için çok önemli bir faktör bence. Bir nevi dış görünüşümüz gibi. Ayrıca kişinin word programı ve hatta bazı bilgisayar becerileri hakkında da fikir verebilecek bir kaynak, mesela dosyanın ismi bence güzel; kısa, öz ve düzgün. "cv sonnnn" falan gibi şeyler yok yani
Ayrıca pdf formatında olması da iyi bir şey, işverene düzenlenebilecek bir dosya sunmak bence hoş değil. Tasarım gayet sade ve güzel olmuş, yazı tipi güzel, gözü yormayacak cinsten. Fotoğrafın gayet ideal; düzgün, resmi ve güzel. İletişim bilgileri olarak ayrıca bir bölüm oluşturman iyi olmuş, daha düzenli olmuş böyle. Doğum tarihini gün ay yıl olarak yazmanın iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum, bu bilgi bankalar için güvenlik bilgisi olarak soruluyor, o yüzden siber güvenlik riski oluşturabilir bunu yazman. Biraz fazla takıntılı olduğumu düşünebilirsin ama doğum yeri kısmındaki İzmir neden tamamen büyük harf? ? Kötü değil ama diğerleriyle uyum içinde olsun, baş harf büyük gerisi küçük. Kişisel bilgilere kullanmıyorsan sigara kullanım durumunu da yazabilirsin, olumlu bir izlenim olur bence. Olumsuz bilgilerden söz etmemek gerektiğini düşünüyorum cv'lerde, olumsuz olarak yazmaktansa hiç yazılmasın daha iyi (kritik bilgi olmadığı sürece). Ön yazı kısmını iki tarafa yaslanmış şekilde yazsan daha iyi olabilir. Eğitim bilgileriyle iş deneyimi kısmını yer değiştirebilirsin, kronolojik olması taraftarıyım ben. Staj dönemlerinin ay ve yıl olarak yazılması gayet iyi olmuş, ben de öyle yazmayı tercih ediyorum. Staj açıklamaları güzel olmuş. Eğitim bilgilerinde de önce lise sonra üniversitenin yazılması kronolojik olması açısından daha iyi olabilir. "İlgi alanları ve hobiler" kısmı ekleyebilirsin. Belirtmek istediğin ek bir şeyler varsa "ek bilgi" isimli bir bölüm yapabilirsin. Sayfa kısımlarında page yerine türkçe sayfa kelimesini kullanmanı öneririm. Aynı şekilde cv ifadesi yerine türkçe "öz geçmiş" ifadesini de kullanabilirsin, bence resmi yazı dilinde öyle geçmeli. Bir de ingilizcesini hazırlayabilirsin bu cv'nin. Ayrıca @mehmetusher in dediği gibi altyazının 1/4, 2/4, 3/4 ve 4/4 şeklinde olması gerekli. Genel itibariyle oldukça güzel hazırlanmış bir cv, kaliteli olmuş, beğendim yani, emeğine sağlık. Bunlar tabi naçizane düşüncelerim, kanımca olması gerekenler.