İŞ İLANI ÇEVRE MÜHENDİSİ
ALKIM YÖNETİM DANIŞMANLIĞI VE BİLİŞİM HİZ. LTD. ŞTİ.
İş Tanımı
Çevre Danışmanlık iş tanımı
Aranan Nitelikler
· Çevre Görevlisi Belgesine sahip,
· Çevre görevlisi iş tanımında en az 2 yıl deneyimli,
· Aktif olarak araba kullanılabilen,
· Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,
· İstanbul/Anadolu yakasında ikamet eden,
· İletişim becerilerine ve iş disiplinine sahip,
· Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek,
· Tercihen ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi uygulamalarına hakim
· Analitik düşünme ve problem çözme becerilerine sahip,
· Dikkatli, düzenli ve sonuç odaklı çalışabilen,
· Seyahat engeli olmayan
Şirket Tanıtım
ALKIM; kalite, çevre ve iş güvenliği yönetim sistemleri konusunda çalışmalarını yürüterek sürekli kurum gelişimini sağlayacak çok çeşitli konularda eğitim ve danışmanlık vermektedir. Çevre Danışmanlığı ve İş Güvenliği danışmanlığı konusundaki çalışmalarını teknolojik altyapılarla destekleyerek deneyimlerini
, portalı üzerinden internet ortamına aktararak zenginleştirmiştir.
Alınacak Personel Sayısı
2 kişi
[email protected]
İŞ İLANI ÇEVRE MÜHENDİSİ
ENTEGRE ENERJİ ÇEVRE MÜHENDİSLİK TAAH. VE TURİZM DANIŞMANLIK HİZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Ege bölgesinde faaliyet gösteren firmamız, hizmet kalitesini tüm Türkiye ye taşımak üzere yeni bir yapılanmaya girmiştir. Bu sebeple Çevre Görevlisi işlemlerinin yürütülmesi işleri için aşağıdaki illerde görevlendirilmek üzere Çevre Mühendisleri alınacaktır.
Çevre Görevlisi Belgesine sahip,
Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Sertifikasına sahip,
ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi konusunda tecrübe/bilgiye sahip,
Çevre danışmanlığı konusunda en az 1 yıl tecrübeye sahip,
Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint vb.) programlarına hakim,(Autocad tercih sebebidir)
Diksiyonu düzgün, İnsan ilişkilerinde başarılı,
Bay adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
Aktif araç kullanabilen,
Seyahat engeli bulunmayan,
İzmir, Denizli, Muğla, İstanbul, Kocaeli, Çorlu, Bursa, Kütahya, Ankara, Adana, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Sakarya ve Bolu illerinde ikamet eden, Çevre Görevlisi ve TMGD belgelerinin her ikisine sahip olan arkadaşların başvuruları değerlendirilecektir.
Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerini verilen adrese mail atmaları gerekmektedir.
Tel : 0 232 330 31 15
Mail :
[email protected]
İŞ İLANI ÇEVRE MMÜHENDİSİ (AYDIN)
ADA GRUP YAPI TAAH. MÜH. VE MÜŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
Çevre, kalite ve İSG danışmanlığı
· Aydın’da ikamet eden,
· Çevre Görevlisi Belgesine sahip, tercihen çevre görevlisi olarak en az 2 yıl iş deneyimi olan,
· Aktif araç kullanabilen,
. Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek,
. Araştırmaya ve yeni bilgiler edinmeye açık,
. Analitik düşünebilen, çözüm odaklı çalışan, disiplinli,
. Seyahat engeli bulunmayan,
· (Erkek adaylar için) Askerlik hizmetini tamamlamış,
Takım arkadaşları aranmaktadır.
Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adayların fotoğraflı özgeçmişlerini aşağıda verilen e-posta adresine mail atmaları gerekmektedir.
ADA GRUP, inşaat, proje, yapı-taahhüt (konut, endüstriyel yapılar, atıksu arıtma tesisleri), mühendislik ve danışmanlık konularında aktif faaliyet göstermektedir. Çevre sektöründe, çevre danışmanlık, özellikle sera gazı emisyonlarının azaltılmasına yönelik projeler ve karbon yönetimi, kalite yönetim sistemleri ve İSG danışmanlık hizmetleri alanında altyapısını geliştirmektedir.
Güzelhisar M. Yedi Eylül Cd. No:8 Efeler / AYDIN
Tel: 0 256 215 53 25
E-posta:
[email protected]
İŞ İLANI ÇEVRE MÜHENDİSİ ...
Üniversitelerin Çevre mühendisliği bölümünden mezun, Kocaeli/İzmit bölgesinde ikamet eden veya edebilecek
- Çevre görevlisi olarak en az 3 yıl çalışmış 1 kişi,
-Çevre görevlisi olarak en az 2 yıl çalışmış 1 kişi,
2 çevre mühendisi(çevre görevlisi) çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. İlgilenen kişilerin
[email protected] adresine özgeçmişlerini göndermeleri rica olunur.
İŞ İLANI ÇEVRE MÜHENDİSİ ... Üniversitelerin Çevre mühendisliği bölümünden mezun, Kocaeli/İzmit bölgesinde ikamet eden veya edebilecek - Çevre görevlisi olarak en az 3 yıl çalışmış 1 kişi, -Çevre görevlisi olarak en az 2 yıl çalışmış 1 kişi, 2 çevre mühendisi(çevre görevlisi) çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. İlgilenen kişilerin
[email protected] adresine özgeçmişlerini göndermeleri rica olunur.