• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Abdulkerim Doğam
ben linkedindan o kişinin iletişim numarasını almıştım, maalesef zamanı geçtiği için numarayı sildim, kusura bakmayın, zaten çok zaman geçti sanırım birini almışlardır....

@Abdulkerim Doğam
Abdulkerim bey sizin için linkedindan ilgili kişiye yeniden mesaj attım, iletişim numarasını istedim, eleman almadılarsa çünkü acil arıyorlardı, size yazacagım numarayı sanırım cevap yazar....

@Abdulkerim Doğam
0530 370 37 24 kazım bey

(AFYON ÇAĞDAŞ GERİ DÖNÜŞÜM)- 0542 203 63 75
Çevre Görevlisi Belgesine sahip
aktif araç kullanabilen
ikili görüşmelerde başarılı
ikna kabiliyeti yüksek
esnek çalışma saatlerine uyumlu
Bay/Bayan Çevre Mühendisi alınacaktır...

. Edirne Keşan'da Katı Atık Depolama tesisinde görevlendirmek üzere,
. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun,
· Çevre Görevlisi Belgesine sahip,
· 3 Yıllık Tecrübeli,
· Edirne Keşan'da ikamet eden veya edebilecek,
· İletişim yeteneği güçlü,
· Diksiyonu düzgün,
· Gelişime ve öğrenmeye açık ve sorumluluk sahibi,
· Şirketi temsil edecek yetkinlikte, tesis kapsamında her tür iç ve dış koordinasyonu rahatlıkla yürütebilen,
· İş programı yapabilen,
· Ms Office programlarına hakim,
· Aktif araç kullanan,
· Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamış veya 2 Yıl Tecilli Çevre Mühendisi aranmaktadır.

Başvuru için tekirdag@atikcevre.com adresine CV'nizi gönderebilirsiniz.

Yetiştirilmek üzere Çevre Mühendisi arıyoruz

Kurumsal bir mühendislik firmasını temsil edebilecek yeterlilikte
• Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümlerinden mezun
• Çevre Görevlisi belgesine sahip,(Başvuruda bu şartı sağlamak mecburidir)
• Kütahya da ikamet eden / edebilecek (Zorunlu)
• Uzun süreli çalışmayı hedefleyen
• Çevre Danışmanlık konusunda tercihen tecrübeli,
• B sınıfı ehliyetli ve aktif araç kullanabilen,
• Seyahat engeli bulunmayan
• Çevre ile ilgili yasalar ve yönetmeliklere hakim,
• Çevre izin ve uygulama süreçlerinde deneyimli,
• İyi derece bilgisayar ve MS Office programları kullanabilen,
• Akıcı ve düzgün konuşabilen giyimine özen gösteren
• Dikkatli ve özverili çalışacak
• Takım halinde çalışmaya uyumlu arkadaşlar aramaktayız.
Başvuru için
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
tıklayarak forma ulaşabilirsiniz. veya [email protected] ye mail atabilirsiniz.

Saygılarımızla

ÇEVRE MÜHENDİSİ/GÖREVLİSİ İŞ İLANI - ANTALYA
Firmamızın bünyesinde tam zamanlı istihdam edilmek üzere Antalya İlinde ikamet eden Çevre Mühendisi/Görevlisi aranmaktadır.
Çevre görevlisi olarak 2 yıllık tecrübeye sahip.
B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilen.
Ayrıntılar için: 0242 244 13 55
CV için: [email protected]

İlan Sahibi Firma​
RESİF ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

İş Tanımı​
ÇED ve Çevre Danışmanlığı birimlerimizde görev alacak Çevre Mühendisi alınacaktır.

Aranan Nitelikler​
- İzmir’de ikamet eden
- Çevre görevlisi belgesine sahip,
- MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen
(Autocad kullanımı tercih sebebidir),

- Aktif araç kullanabilen,
- ÇED Raporları ve Proje Tanıtım Dosyası hazırlama ve Çevre Danışmanlığı konularında deneyimli veya bilgi sahibi olması tercih sebebidir.

Diğer Açıklamalar​
Yukarıda belirtilen özelliklere sahip adaylar fotoğraflı özgeçmişlerini aşağıda verilen e-posta adresine gönderebilirler.

İletişim Bilgileri​
1420 sok. No:77 D:2 Alsancak / İZMİR
0 232 463 85 88 - 0 533 282 51 31
e-mail: [email protected]

İlan Yayın Süresi
Başlangıç tarihi : 02.03.2016
Bitiş tarihi : 16.03.2016
[TBODY] [/TBODY]

c.m.o. dan geldi belki ilgilenen arkadaşlar olur.

Ekli dosyalar

• İlan Sahibi Firma.docx
    12.5 KB · Görüntüleme: 61
  • 38a50d97ef74508_ek (1).doc
    153 KB · Görüntüleme: 49
  • is_ilanları.doc
    177.3 KB · Görüntüleme: 57
Firmamızın bünyesinde tam zamanlı istihdam edilmek üzere Çevre Mühendisi aranmaktadır. İlgilenen arkadaşların [email protected] mail adresine özgeçmişlerini göndermelerini rica ederim.

Çevre Mühendisi Aranan Nitelikler:
*Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun
*Çevre Mühendisi olarak 2 yıllık iş tecrübesi olan
*İstanbul-Avrupa’da ikamet eden
*Çevre Görevlisi Belgesi olan
*B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif sürücü olan
*Seyahat engeli olmayan
*Takım çalışmasına yatkın
*Sözlü iletişimde başarılı ve ikna kabiliyeti yüksek, yeniliklere çabuk uyum sağlayabilen
* Askerlikle ilişiği olmayan

sayın ilan veren arkadaşlar,

kendi firmalarınızda alakalı ilan verdiğiniz zaman mümkünse maaş fiyat aralığını söylerseniz, ilgilenen arkadaşların için daha sağlıklı olur kanaatindeyim.

hem başvuran, hemde başvuruları alan kişiler için zaman kaybı olmaz.

Açıkçası ücretler yalnızca Çevre Mühendisi, Çevre Görevlisi olup olmadığına değil bu kavramların içerisini doldurabilirliğe göre değişiyor. Öyle arkadaşlar var ki görüşmeye çağırıldıkları halde gelmeyeceklerini veya gelemeyeceklerini dahi bildirme nezaketinde bulunmuyorlar.

Her ne işte çalışılırsa çalışılsın önce kişinin saygın bir kimliği ve saygısı olmalı.....

@Nihal Ş. Aksoy Masanın diğer tarafınıda düşünmek gerekir. ben buna inanıyorum en azından. ayrıca sonuçta başvuru yapan kişilerin muhendis olduğunu unutmamak lazım.

Beden işçisi gibi mühendis alımına karşıyım.

tabiki başvuraya gelicem diyipte gelmemkte saygısızlık, sonuç işveren görüşme için kendini planlıyor. etik değerlere uymak gerekir.

Bu konudaki yorumlarını dikkatle ve saygıyla okuyorum ancak iş arayan arkadaşlarımız burayı takip ediyorlar ve yeni bir şey olunca " Acaba iş mi hadi hayrlısı" diyerek heyecanlı bir şekilde açıyorlar bu sayfayı. Bu konuşmayı başka bir başlık altında yapmak diğer arkadaşlarımmız için de iyi olur kanısındayım. Tabiki kendi düşüncem bu yönde. @Hilmi.K

Onun nezdinde genel olarak konuştum. Şuanda bende aynı şeyi yapıyorum Hilmi Bey ile. Bunun yerinin burası olduğunu düşünmüyorum. Ben kendi işimden memnun değilim ve her bildirimi gördüğümde umarım uyar bana ya da ben ona uyarım ve başvururum şeklinde açıyorum ve iyi ya da kötü eleştiri yapıldığını görmek ilan verilmediğini görmek benim gibi olan başka arkadaşlar var ise onları da üzer. @serdaralkan

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar mı desem? ne desem bilemedim. benim yaptığım eleştiriler her zaman kişilerin çıkarına olmaktadır. insanların bir umut diyıip gidip askeri ücretin biraz üstü fiyatlarala lutuf gibi konuşan işverenlere bazı değerleri hatırlatmak içindir. nedense aklıma bir fıkra geliyor.:)

Aksak Timur, Nasreddin Hocanın köyüne uğrar.Köylü padişahı layıkıyla ağırlar. Padişah da giderken bu konukseverliğe karşılık; "Köyünüze bir fil hediyem olsun" der ve gider.Fil bu zamanla bağ bahçe koymaz her yanı talan eder.Köylü ne yapsın çaresiz padişahın hediyesi diye ses çıkaramaz.Hocaya: -Hocam perişan olduk bizi kurtar.Biz bu file bişey yapsak padişah kellemizi alır derler.Hoca: -Benimle gelin padişaha durumu arz edeyim der.Köylüyü arkasına alır huzura çıkar.Timur: -Hoca niye geldin? Filim nasıl? diye sorar.Hoca: -Padişahım bu filiniz derken bi bakar korkudan arkasında kimse kalmamış herkes kaçmış.Padişah: -Eeeee ne olmuş file? Hoca: -Padişahım hediyeniz olan filden çok memnun kaldık.Yalnız kalıyor bir tane daha istiyoruz.

Dediğinizde çok haklısınız ama sanki sadece hilmi yapıyor gibi diyince dayanamadım yazdım bende :) tamam konuyu kapatalım sadece iş ilanı olanlar yazsın.. TIP :)

Kişi kendi değerini biliyorsa iş görüşmesi esnasında teklif edilecek fiyatın çok da bir önemi yok aslında. Ayrıca her iş görüşmesi bir iş tecrübesidir aynı zamanda....

Bir Çevre Mühendisi olarak savunduğumuz bütün etik değerlerin bu ülkede hak ettiği değeri görebileceğine inanmıyorum. Ancak bu vazgeçmeyi gerektirmiyor.

Ayrıca beden işçisi ile bir mühendisin emek olarak, çalıştığını hak etme olarak birbirinden çok da farklı olduğunu düşünmüyorum. Beden işçilerinin arasında da işi yapan ve işi savsaklayanlar var..... Her yapılan iş layığı ile yapılıyorsa saygıyı hak eder. Burada mesele iş ne olursa olsun buna sahip çıkılarak çalışılmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...