• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çevre Mühendisi

Kurumsal bir mühendislik firmasını temsil edebilecek yeterlilikte
• Üniversitelerin Çevre Mühendisliği veya diğer bölümlerden mezun olup çevre görevlisi belgesine sahip
• En az 2 yıllık Çevre Görevlisi belgesine sahip,(Başvuruda bu şartı sağlamak mecburidir)
• Kütahya da ikamet eden
• Çevre Danışmanlık konusunda tecrübeli,
• B sınıfı ehliyetli ve aktif araç kullanabilen,
• Seyahat engeli bulunmayan
• Çevre ile ilgili yasalar ve yönetmeliklere hakim,
• Çevre izin ve uygulama süreçlerinde deneyimli,
• İyi derece bilgisayar ve MS Office programları kullanabilen,
• Akıcı ve düzgün konuşabilen giyimine özen gösteren
• Dikkatli ve özverili çalışacak
• Takım halinde çalışmaya uyumlu arkadaşlar aramaktayız.
Başvuru için
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
tıklayarak forma ulaşabilirsiniz. veya [email protected] ye mail atabilirsiniz.

Saygılarımızla

Merhaba arkadaşlar.. Yeni mezun çevre mühendisiyim.Çevre Görevlisi Belgem var.Diyarbakır'da ikamet ediyorum fakat farklı şehirlerde çalışabilirim.Aynı zamanda lpg sorumlu müdürüyüm.İş konusunda yardımcı olabilcek arkadaslarımız var mı acaba

Merhaba arkadaşlar
Çevre mühendisiyim ,yeni mezunum .İş tecrübem yok.Çevre görevlisi belgesini aldım.İstanbul'da ikamet ediyorum.İş konusunda yardım edebilirmisiniz

Herkese iyi çalışmalar,
Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden mezun Yüksek Çevre Mühendisiyim, askerden 2 ay önce geldim. Kocaeli ilinde ikamet etmekteyim. Ekteki dosyamda da görebileceğiniz gibi atıksu arıtma, arıtma çamurlarının susuzlaştırılması ve bu tesislerin tasarımı konusunda akademik yetkinliğe sahibim. Bana uygun iş olanaklarını bulabilmek adına burda da şansımı denemek istedim. Vermiş olduğum bilgilerin uygun yerlerde değerlendirilmesi ümidiyle ...

Ekli dosyalar

• yalcinipekcv.docx
    101.7 KB · Görüntüleme: 90
Muğla Merkez de Çevre Danışmanlık firmasında görevlendirilmek üzere 2+ veya 3+ yıllık deneyimi olan tam zamanlı 1 çevre mühendisi istihdamı yapılacaktır.
İlgilenen arkadaşlar buradan benimle irtibata geçebilirsiniz.

Çevre Görevlisi

. Üniversitelerin Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun,
· Çevre Görevlisi Belgesine sahip,
· 2 Yıl deneyimi olan,
· Ankara’da ikamet eden veya edebilecek,
· İletişim yeteneği güçlü,
· Diksiyonu düzgün,
· Gelişime ve öğrenmeye açık ve sorumluluk sahibi,
· Şirketi temsil edecek yetkinlikte, tesis kapsamında her tür iç ve dış koordinasyonu rahatlıkla yürütebilen,
· İş programı yapabilen,
· Ms Office programlarına hakim,
· Aktif araç kullanan,
· Günübirlik Şehirdışı seyahatleri konusunda sorun yaşamayacak,
. Erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlamış Çevre Mühendisi aramaktayız.

Başvuru için [email protected] ; [email protected] ye mail atabilirsiniz.

Saygılarımla.

Arkadaşlar İzmir'de ikamet eden TS EN ISO/IES 17024 sertifikası olan KALİTE SORUMLUSU olarak çalışacak iş arkadaşı arıyoruz. İletişim için aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz.

Tel:0545 458 37 47

Gebze/Kocaelindeki Toplama ayırma tesisimizde çalışmak üzere 1 adet bay çevre mühendisi arayışımız vardır.
Kendisinde aranan özellikler,

-Aktif araç kullanabilen
-Çevre görevlisi belgesi bulunan
-Çalışılan belediye ve fabrikalarla olan ilişkileri yürütebilecek
-30 yaşını aşmamak
-Askerlik görevini yapmış

Firmamız Tanrıkulu Geri Dönüşüm

İrtibat Dilek Hanım
[email protected] ye cvnizi atabilirsiniz.

29.01.2016 Cuma tarihinde Çevre Mühendisleri Odası'ndan gelen iş ilanları konulu mail dosyasıdır.
İlgilenenlere..

Ekli dosyalar

• ÇMO İŞ İLANLARI 29.01.2016.docx
    155 KB · Görüntüleme: 131
kariyer.net, secretcv, işkur, eleman.net, elemanonline, yenibiris.com ve isbul.net üzerinden 2 yıldır iş bulamadım. Hiçbir tecrübem yok. Çevre Görevlisi Belgem ve C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Sertifikam vardır.

@Okan_Bostan
@Okan_Bostan valla ben deneyimliyim ama 1 yıldır işsizim, iş arıyorum, görüşmelere gidiyorum, bir türlü olmuyor, biraz sabır lazım galiba, şu an ülkenin durumu kötü, işsizlik hat safhada, hakkımızda hayırlısı olsun....

@selaya Sanırım öyle. Her gittiğim yerde tecrübem yok diye olumsuz diyorlar. Ayrıca 1300 TL asgari ücretin olduğu ülkede 1500-2000 arasına çok diyorlar. C Sınıfı uzman olarak bugün görüşme yaptım ve 1000 -1500 arasına razı olacağımı söyledim. Çok yazık. Boşuna okumuşum. 2,5 yıldır işsizim :uzgnm::uzgnm::uzgnm::uzgnm::uzgnm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...