Merhaba,
1 ay sonra ÇÜ Çevre Müh.'den mezun olacak bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak şunu merak ediyorum. Elbetteki, tam olarak ne yapmak istediğini bilen ve buna göre iş kariyerini yönlendiren insanın, idealist olup başarılı olması ve bu başarıyla beraber ekonomik güç kazanması aşikârdır ancak bazen böyle işlemediğini düşünüyorum. Yanlışsam siz tecrübeliler olarak lütfen düzeltiniz.
Takdir edersiniz ki yeni mezun olacak biri olarak, 2 adet zorunlu, 2 adet gönüllü stajımdan başka sahip olduğum hiç bir tecrübem yok ve bir yerden başlamam gerektiğini bende kabul ediyorum. Ekonomik özgürlüğünü hemen eline almak isteyen erkek hegomonyasında, sanki seçim yapma lüksüm yokmuş gibi hissediyorum.Sudan çıkmış balık gibi garip bir hissiyat var. Her ne kadar kendime olan özgüvenim tam olsada, "Ya kimsenin yapmadığı bir işi yap, yada yaptığın işin en iyisisin yap" mantelitesinde bir yapıya sahip olsamda, bu noktada neyi istediğime karar verip nasıl yaklaşmam gerektiğini bir türlü kestiremiyorum.. Bu arada Adana ve Van çevresi iş aramaktayım.