• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

İçtetkik, Aylık değerlendirme formatları

iç tetkik raporuna yönetmeliklerin ilgili maddesini yazmadan altına sadece değerlendirme, firmanın durumunu yazsak yeterli olur değil mi arkadaşlar?
Atık ..vb kısımlara da nerelere gönderildiğini mi yazacağız?
 
bu iç tetkik raporunda çalışma şeklinden neyi kastediyor acaba? zaten vardiya ssayısı çalışma saatini belirttikte. Ayrıca atıkların karşısına ne yazmalıyız arkadaşlar, yardımcı olursanız çok sevinirim :)

@Zübeyde İncemehmetoğulları
bildiğim kadarıyla sistemde bunun için de bölüm açılacak
 
aralık 25 de sistem açılacak 1 ocakta yönetmelikle birlikte yürülüğe girecek. Yanlış hatırlamıyorsam.
 
@nesliy
Çalışma şekli "tam zamanlı, sezonluk" gibi cevap vereceksiniz.
Atıkların karşısına da son bir senede çıkan atık miktarını, stok miktarını yazın.
 
@Tansel Özçelik

Tansel bey yönetmelikte,

b) İşletmeye hizmet vermeye başladığı tarihten itibaren her ay aylık faaliyet raporunu hazırlamak, bu raporları en geç takip eden ayın on beşine kadar işletme sahibine veya sorumlusuna sunmak ve sisteme yüklemekle,

ifadesi geçiyor. Bu ifadeye göre tesiste tutanağımı tutup, tesis yetkilisine sunup, imzamı alıp bir sonraki ayın 15 ine kadar sisteme yükleyebileceğimi çıkarıyorum. Yanlış mı anladım acaba?
 
arkadaşlar iç tetkik hazırlıyorum da müessesenin kurulu olduğu bölge konum yükseklik bunların cevapları nerde yazar yapı kullanma ızın belgesın de sadece yukseklık yazıyor
 
@Dilara Meriç

Tesisinizin harita ve proje işleri ile ilgilenen kişilerde bulunur bu bilgiler. Bunun dışında sende bir adet gps cihazı ile koordinat ve yükseklik bilgilerini ölçebilirsin. Tesisi merkezi olarak belirtecek bir yerin koordinatını ve yüksekliğini vermen yeterli olacaktır.
 
@Dilara Meriç
o yükseklik bilgisi bina yüksekliği olmasın? inşaat yapacakların o yüksekliği geçmemesi için ya da yaptığımız bina imara aykırı değil anlamında sanırım inşaat mühendisliği ile ilgili... peki içtetkikteki koordinat tamam da coğrafi yükseklik bir modelleme de yapmadığımızdan çed raporu da olmadığından içtetkik raporunda ne gibi bir fayda sağlıyor bana izah edebilir mi birisi? sonuçta konumu koordinattan buluyoruz aynı koordinatta farklı yükseklikte farklı tesis olabilir mi?
 
Üst