• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Hergün bir resim paylaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hatice Tekcan
Yapılır niye yapılmasın..
Bide bi yukarıdakine nispet ettim..(Sfalerit üzerinde florit) varya ona..biz ne bilelim nedir yenir mi içilirmi ? açıklasaydı arkadaş keşke.. :)
Ha Tatlı felan olsa başka mesele.. :)

Niye paylaştığım anlaşılmıştır inşallah..:koptum:
Canı çekenlere Ankarada ısmarlarım oda ayrı mesele.

@İ.Ercan

İnternet elinin altında, keşke biraz araştırsan . Herkes herşeyi bilemeyebilir, ama araştırmak senin elinde. Herşey böyle ekmek kadayıfı üstüne kaymak gibi söyleyince önüne gelivermiyor, bazı şeyler için senin gitmen gerekir :). Bu kadar açıklama yeterli heralde.

@Şebnem Tunç
Kaç metredir sence derinlği kaç metrede ulaşıyodur o derinliğe

@Gülay Kudret Birdal
kayalarla insanları kıyaslarsam..suyun altında da "en az" o kadar kayalık olduğunu düşünürsem..(hesaplayamadı..)
boyunun birkaç katı işte :D
benim istediğim gibi ihihih:krnz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...