• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Hergün bir resim paylaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kediye bakarmısınız iskoç fold.. trü tükenmekte olan bir kedi soyu kraliyet kediside denir çok uslu evdeki tuvaleti kullanıyor ve maç izliyor.

CMnet beğenilere karşılık yazılan tskler keske geri alınabilse ....buradada düşünce özgürlüğü yok :)

Soylu demek :), maması da yurt dışından geliyordur o zaman bunun . Bizim artan pilavdı, çorbaydı , ekmekti bunları yemez şimdi bu :kedicik:

Tok olduğu için yemiyordur emin ol, iki gün aç kalsın sen sonra gör onu. Hazır pişmişi varken neden uğraşsın ki :huhuu:.

@Tuğba Yeşil

Geçmiş olsun size de, zira ben gözlerimi açamıyorum, kaşlarımı kıpırdatamıyorum.

@Yasemin Aslantürk

Ayy, sorry. :S

@CMNet Okuru

Bu cümleniz bir filmi hatırlattı, @Şebnem Tunç hatırladın mı?

essrraa_bebek_resmi_(47)[1].jpg

Bu bebişi çok kıskandııım :( :)

72388_uyuyan_yavru_kedi_ilginc_video.jpg :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...