• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Şeyma Huyut

O deilde bir haftadan fazladır bu başlık altında kadınların saldırısına uğruyorum bir kişide çıkıp demediki;

'' Ben Demir.D'yi tanırım haksızlık ediyosunuz, hiçde değiniz gibi biri değil''

Yanarım yanarım ona yanarım :(

@CMNet Okuru
bende bunu anlamıyorum neden çekiyorsunuz ki....erkeklere sorsak kadınlardan çeker, kadınlara sorsak erkeklerden.....bu durumun içinden çıkılmaz :kötü::kötü::kötü::kötü: herkeste kendince haklı olduğunu düşünüyor o yüzden hiç gece gece girilecek bir konu değil bu...:krsn::krsn::krsn:

@Emine Erdem

Uvvvv... fena daldın konuya. Tamam da sorun şu ki onlarda benden çok çekti hatta bence benden çok çok daha fazla çektiler ama bu benim sızlanmayacağım anlamına gelmez :D:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...