• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Olgaç Sürmelihindi

öyle durduk yere triplere giren bir tip değilimdir ama yazdığınız gerçekten hoş değildi..

Evelsi gün yolda yürürken iki çiftile karşılaştım. Bayan yükseksesle dediki "bak beni bağırtma"
Adam gayet sakin bir şekilde şöyle cevap verdi: "Derin derin nefes al" hayatım...

@Olgaç Sürmelihindi
siz öyle düşünüyorsanız birşey diyemem...herkesin düşüncesine saygım var sonuçta....ama yinede şunuda yazayım bence kabaydı.....neyse ortamı germemek adına uzasın istemiyorum ve konuyu kapatıyorum ...
buradanda Tuğba hanımın hep yazdığı gibi özür dileyin bizden ;););)

@CMNet Okuru
demir bey bazen trip gerekir .. bugun ben nazar ettim galiba burayı.. CmNet fenomen sayfası dedim.. kızlar tribe girdi hemen :)

zaten 1-2 gün içinde bulamazsam bir bakmışsınız antep'teyim...reklamlardaki gibi bir içli köfte yemek için taaa antep'e gitti diyecekler :):):)

@Ercan Selvi
hiçte bile öyle birşey yok.... tam gaz devam ediyoruz efendim..:):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...