• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tuğba Yeşil

İşte bu;

Aslında bana katılıyorsunuz, beni seviyorsunuz hatta bana hayransınız ama bu gerçeği dışa vurmakta zorlanıyorsunuz.

Rahat olun efendim burda yabancı kimse yok. Rahat rahat düşüncelerinizi açıklayabilirsiniz. :D:D:D:D:D

@Tuğba Yeşil
dün ben bir kere bencillik yapmadım. Sizin tarafa geçmem için kuvvetli bir neden söyleyin. Böyle basit nedenlerle ben tarafımı satmam ve geçmem. lakin siz geçmek isteyipte biz alır mıyız. bilemem?????

dün birisiyle konuştum hazırlamanıza gerek yok dedi ben hatırladığım kadarıyla atık yönetim planını belediye ile anlaşmalı olan gdt ve tat tesisleri yapıyor. ben il çevreylede görüşeceğim.

@Tuğba Yeşil
Tuba hanım kotanızı zorluyorsunuz. Sizde farklı anlamlar çıkarmak gelenek olmuş galiba hortalığı karıştırmada siz 1. yıldız hanım 2.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...