• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Olgaç Sürmelihindi
çiğ köfte heryerde var amaaa mantı ve pastırma hiçbiryer yapamaz :):):):komik::komik::komik::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

@CMNet Okuru
arkandan değil hep yüzüne diyouz :):):kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

@Olgaç Sürmelihindi
herkesin annesi en güzelini yapar..... reklamlardaki gibi en birinci benim annem diyorum ve herkes içinde annesi öyledir....:):):)

@Burak Dumlu
ben gelemiyeceğim ama yazın annemle babamı vekaleten göndereceğim.....artık onlar yerler benim yerimede...;);)

@CMNet Okuru
@Demir.D sen bizimle uğraşmaya başlağınız günden itibaren çok çalışıyorsunuz farkındamısınız gelin bizden özür dileyin bizim affettiğimiz günü bekleyin yoksa beyninize yazık:koptum::koptum::komik::komik::komik::komik::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::p:p:p

@Tuğba Yeşil

Harbi ya mucize gibi birşey ama sanırım haklısın çok çalışma meselesinde. Biliyorum özür dileyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorsun ama çok beklersin :D Sizden özür dilediğim gün asıl beynim sulanmış demektir :D:D:D:komik::komik::komik::huhuu::huhuu::huhuu::koptum::koptum::koptum::kptmya::kptmya::kptmya:

Bu arada ben çok bağışlayıcıyımdır düzgün bir şekilde özür dileyen kimseyi kırmam... Bilgilerinize...

@CMNet Okuru
ya @Demir.D olsun çok komik bir insan beni güldürmekten candy crush'a benzetmişiz :):)):)

@CMNet Okuru

bize yaptıklarından dolayı başına gelmeyen kalmadı hala özür dilememek için direniyor:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...