• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Emine Erdem

Barışmak mı istiyorsunuz kızlar çabuk pes ettiniz sanki biraz düşünmem lazım bu konuyu. :kptmya::kptmya::kptmya: Bugün işlerim yoğun olduğu için rahatsınız merak etmeyin :D:D

@CMNet Okuru
Yooo öyle bir niyetimiz kesinlikle yok düşmandan arkadaşmı olurmuş hiç arkanı dönmeye gelmez:):):):p:p:p:koptum::koptum::koptum::koptum:

@Olgaç Sürmelihindi
ismim Tuba değil Tuğba herkes kendi düşüncesini söylermiş:):):):p:p:p

@Olgaç Sürmelihindi

Evet kendisi bana özel mesaj yoluyla ulaşarak çok pişman olduğunu, hata yaptığını ve hatanın neresinden dönerse kar olduğu mantığıyla hareket etmek istediğini ve bu tür olayların bir daha tekrarlanmayacağını diğer arkadaşlarıda bu konuda ikna edeceğini aynı zamanda onlarında pişman olduğunu söyledi. Şu an bu konu üzerinde düşünüyorum :kptmya::kptmya::kptmya:

@Tuğba Yeşil
tamam bende tuğba diyorum zaten :D siz soyledınız beni grubunuza alın diye D:

@CMNet Okuru
demir bey kendısıde bana oyle soyledı alın diye ama siz bılırsınız dusunelım derım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...