• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Şeyma Huyut

Günaydın ama yanlış yoldasınız :) Eger tam tersini yapmayı başarabilseydiniz yani iskelet ve kas sisteminiz uyanmamış fakat bilinciniz açık olsaydı eger beyninizdeki kritik faktörü ortadan kaldırıp kendi bilinç altınıza inebilirdiniz. (hipnoz durumu/ kendi kendine hipnoz/oto hipnoz). Bu da hayatınızın geri kalanını değiştirmenizi sağlayabilirdi. Madem yeteneginiz var bu yönde kendini geliştirmenizi tavsiye ederim :D

@Şeyma Huyut

Ya aklıma bişey geldi paylaşmak isterim senle. Şimdi madem senin için de sıkıcı ve yoğun bir gün. Diyorum ki ben elimdeki işleri sana göndersem de sen yapsan böylelikle en azından birimiz bu sıkıntıdan kurtulmuş olur :D

Bu yönde Şeyma Hanımdan başka bana yardımcı olabilecek sevgili bir arkadaşımız varsa çok minnettar kalırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...