• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Günaydın ve sohbet başlığı vol.2

CMNet Okuru

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar yeni bir sayfa açıyorum konu buradan devam etsin lütfen.

Bunu yapmamın sebebi, kalbim kadar beyaz bir sayfayı sizlere.....daha fazla devam edemeyeceğim...

@Emine Erdem Ehehe çay harareti alır derler. Gerçi bu sıcaklarda hele Antalya'da içtikçe hararet yapar herhalde :D O zaman meyve suyu iyi bir alternatif olabilir :D dondurma ise akşamları iyi giderdi ya :D

@Ahmet Yüksel Aynen yav az muhabbet dönsün :D bu arada Ahmet bey itiraf ediyorum çizgi filmlerde hep iyiler kazanır ya, ben hep kötüler kazansın isterdim çocukken ama hiç olmazdı :D :D :D

@İpekszksn iyiymiş :D

@Serkan Çiçekay İşte bu ya mis gibi, size kolay gelsin emi Serkan bey :D odada klima varsa hele, değmesinler keyfinize :ssrtcbya:

@Ahmet Yüksel Aynen yav az muhabbet dönsün :D bu arada Ahmet bey itiraf ediyorum çizgi filmlerde hep iyiler kazanır ya, ben hep kötüler kazansın isterdim çocukken ama hiç olmazdı :D :D :D

Boşversene kötüler gerçekte kazanıyorlar zaten bırakalım da çizgifilmlerde iyiler kazansın bari :)

@Pınar Pelit Demir
sizin canınız sağolsun ben size gönderirim. yada siz gelin misafirim olun:)

@CMNet
ama antebin yemekleri çok güzel sizin gibi çok değerli dostlarımı ağırlamaktan büyük mutluluk duyarım. İnş beklerim:) ben gideyim künefeye yiyeyim agam:)

@Olgaç Sürmelihindi

@Serkan Çiçekay

Kesinlikle. Antep merak ettiğim yerlerden birisi. Gerek Tarihi yerleri gerek yemekleri gerekse de tatlısı vs. çok güzel bir yer. Bir gün inş. ben de gidip gezerim gerçekten hep merak etmişimdir orayı :)