• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Gfb başvurusu yapamıyorum (aci̇l!)

Samet Birinci

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
üniversite
Herkese merhaba;

Firmanın uygunluk yazısını bugün aldık. Sisteme düştü. Gfb başvurusu yapmak istiyorum fakat girdiğimde alt kısımda alfığım yeni uygunluk yazısı gözüküyor fakat işlem seçeneğine bastığımda "başvuru süresini kaçırdığınız için başvuru yapamazsınız" uyarısını alıyorum.

Firmanın çevre izni 19.01.2022 tarihinde bitti. Uygunluk yazısını ise 21.03.2022 tarihli aldık. Dolayısıyla önce gfb almamız gerekmiyor mu?

Bir de ek olarak şunu da belirteyim gfb yerine çevre izin başvurusuna girdiğimde başvuru sayfasına giriyor. Ama tekrar kontrol ettim aldığımız uygunluk yazısının başvurusunu çevre izin belge süre bitimi olarak değil direkt uygunluk yazısı olarak yaptık.

Sistemsel bir aksaklık mı yoksa süreç bir yerde yanlış mı yürütüldü çözemedim. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba ;
Konu çözüldü. Israrla ekran görüntüleri ile beraber mail attım. Bir yandan da telefonla aradım. Aradığımda çok gariptir ki aldığım cevap : "Teknik personel ile telefon görüşmesi yapılmıyor mail atın denildi."

Çok geç döndüler. Ankara'da bir tanıdığınız varsa hızlıca halledebilirsiniz. Yoksa da maile ne zaman bakacaklarına bağlı.
@begumacay @Muhammed ÇAM

Son düzenleme:
Samet BirinciAtıksu Arıtma Tesisi için yenileme yaptım lakin 9 ay önceden başvurmam lazımmış süre geçtiği için iznimin bitmesine 1 ay kala işlemlere başladım sağ olsun sistemde sadece uygunluk yazım onaylandı gfb ye hala başvuramıyorum. Bir dünya mail atsak bile hala cevap yok siz şanslıymışsınız valla. Neyse gözünüz aydı kurtulmuşsunuz darısı başımıza

Önceki cevapları görüntüle…
Arkadaşlar an itibari ile sorunum çözüldü. Sabah saat 09.00 ile 09.30 arası Bakanlığı arayarak orada Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğündeki Satılmış Dedeoğlu yada Fatma Hanım'a aktarımızı yaptırıp durumunuzu anlatınca sağ olsunlar 2 dakika içinde sorun çözülüyor. Mail atıp atmadığımı sordular bende birden fazla attığımı belirttim muhtemelen spama düştü maillerim ama çok şükür şu an sistemim düzeldi.