• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Entegre çevre bilgi sistemi

Aysel Ünal

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Belediye
Merhabalar;

Mali Hizmetlere bağlı atıksu arıtma tesisine ait entegre çevre bilgi sisteminden kayıt daha önce 3 kez açılmış. 3 farklı çevre kimlik numarası var birinden atık beyanı yapılmış ötekinden çevre izni başvurulmuş diğerinden analizler girilmiş gibi bir karmaşa var. Bunları tek bir hesap altında birleştirmem için ne yapmam gerekir bilgisi olan var mı?

Aynı sorun bizde de var. İl müdürlüğünü aradım çevre iznine başvuracaktık o zamanlar dediler ki şimdilik işlemleriniz hangi numaralardan devam ettiyse ordan devam edin ayrı ayrı. Daha sonrası için uzun vadede ise bakanlığa yazı yazmanız durumu bildirip tek bir çevre kimlik numarasında birleştirmek için talep etmeniz doğru olabilir dediler. Ben de henüz yazmadım açıkcası. Halletmem gereken bir durum benim de. Şimdilik ne yapacağımı bilemiyorum tabi bunca sene böyle yapılmış ama yanlış işte.

Aysel ÜnalAnonim olmaktan çıkayım bari :) Zamanında böyle kabul edilmesi beni de düşündürdü evet. Bir de neden böyle olmuş olabilir diye sorduğumda birden çok tesis başvurusu yapılmıştır dendi. Eğer bir haber alırsanız tekrar buraya yazarsanız çok sevinirim ben de öğrenmiş olurum. Şuan yoğunluğum var işlerim hafifleyince halletmeye çalışacağım. Ama size ne diyecekler merak ettim.

Merhaba, benzer durumla bende uğraşıyorum. ÇKN birleştirme gibi bir durum olmuyor sanırım. Bakanlıkta görüştüğüm kişiler çevre izni hangi ÇKN üzerinden alındıysa tüm uygulamalara o ÇKN üzerinden devam edin bilgisini aldım. Yine bakanlığa Atıksu bilgi sistemi için ÇKN değişikliği sordum çevre izni olan ÇKN'ye taşınıyor mu veriler diye " Çevre İzninin bulunduğu ÇKN li tesis ile atıksu bilgi sistemine giriş yaptığınızda Atıksu Bilgisi Detayında sayfa üzerinde eski bilgilerimi göremiyorum butonu gözükecektir. Bu butona bastığınızda aynı ilde olan tesis(ler) listelenecektir. Uygun tesisi seçip Birleştir butonuna bastığınızda bilgiler taşınacaktır Sayfaya giriş yaptığınızda Atıksu Bilgisi butonu veya Eski Bilgilerimi Göremiyorum butonu gözükmüyor ise ilgili ÇKN ile bize bildirebilirsiniz." bu bilgi verildi. Henüz denemedim belki işinize yarar.
Kolaylıklar dilerim.